حجت الاسلام صدقعلی جلیل زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به توانمندی ها و استعدادهای بالقوه و ویژه این شهرستان ها در ابعاد دینی و مذهبی اظهار داشت: شهرستان های شهریار و ملارد با وجود چنین پتانسیل هایی، در حوزه زیرساختی و سخت افزاری با کمبودها و نارسایی های قابل توجهی مواجه است.
وی افزود: تحقق و پیشبرد اهداف در عرصه فرهنگ دینی بر دو محور مدیریت و امکانات استوار است که با تأثیرگذاری و تأثیرپذیری دو سویه و متقابل این دو عرصه می توان به توفیقات برجسته ای نائل شد.
جلیل زاده عنوان کرد: یکی از کمبودهای زیرساختی جدی در این دو شهرستان شامل موسسات قرآنی می شود و با عنایت به جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری ساکن در این مناطق، وجود ۵۰ موسسه جوابگوی نیازهای این خطه پرجمعیت نیست.
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان های ملارد و شهریار گفت: بطور معمول، به ازای هر ۱۰ هزار نفر به یک موسسه قرآنی نیاز است و با احتساب این جمعیت، در حال حاضر به ۷۰ موسسه قرآنی نیازمند هستیم.
وی افزود: ویژگی ها و شاخصه های جغرافیای، جمعیتی و تکثر قومیتی و طایفه ای این مناطق، ایجاب می کند که نگاهی ویژه به این دو شهرستان غرب استان تهران لحاظ شود.
جلیل زاده در خاتمه یادآور شد: با وجود کمبودهای زیرساختی، تلاش می شود با همیاری و تعامل بین دستگاهی به نحو شایسته و مطلوبی، استعدادهای بالقوه در این دو شهرستان به کارگرفته شود و امیدواریم با همکاری هر چه بیشتر، روند رشد و توسعه فرهنگ دینی و معنوی در شهریار و ملارد بیش از پیش تسریع شود.
نظر شما