۲۶ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱

مدیر بانک اطلاعاتی صنعت فولاد کشور عنوان کرد:

تجارت در صنعت فولاد هنوز به روش سنتی انجام می‌شود

تجارت در صنعت فولاد هنوز به روش سنتی انجام می‌شود

اهواز- مدیر بانک اطلاعاتی صنعت فولاد کشور گفت: صنعت فولاد از قدیم حالتی مافیایی و بسته داشته و این حالت همچنان هست و تجارت در اين صنعت کاملا سنتی رشد یافته است.

منوچهر ساعدی در حاشیه نخستین نمایشگاه تخصصی متالوژی و فولاد در محل نمایشگاه بین المللی اهواز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر چقدر آمار صحت و سقم و کامل بودن تولید فولاد در کشور شفاف‌تر باشد در سازندگی آن کشور موثر‌تر است.

وی افزود: طی ۱۴ سال توانستیم هم این نقش را در صنعت فولاد و هم برای رشد صادرات و واردات ایفا کنیم و آمار و اطلاعات میزان تولید فولاد ۲۰ کشور دیگر را هم به دست آوردیم. البته نمی‌توان گفت این اطلاعات کامل است و همواره به فکر تکمیل این اطلاعات و آمار و خدمت به صنعت فولاد کشور از صنایع بالا دست تا پایین دست فولاد هستیم.

مدیر بانک اطلاعاتی صنعت فولاد کشور با بیان اینکه بیشترین گردش مالی و بانکی بعد از صنعت نفت، به صنعت آهن آلات و صنایع وابسته به آن مثل فولاد تعلق دارد، تصریح کرد: متأسفانه صنعت فولاد از قدیم حالتی مافیایی و بسته داشته و این حالت مافیایی همچنان هست و نوع تجارت در صنعت فولاد کاملا سنتی و به شیوه آشنا با آشنا رشد یافته است.

خیمه سنگین مافیای فولادی بر شانه سرمایه گذاری خارجی

ساعدی ادامه داد: البته به دلیل تعامل با فعالان بخش فولاد نمی‌توانیم اطلاعاتی را منتشر کنیم و نوع اطلاع رسانی ما سینه به سینه و درون خانواده صنعت فولاد است.

وی عنوان کرد: در ۱۴ سال گذشته با وجود فشارهای سنگین و مقاومت‌های زیاد از طرف خانواده فولاد برای عدم نشر اطلاعات به بازار، توانستیم این اطلاعات و ارقام را جمع آوری و در قالب یک مجلد منتشر کنیم.

مدیر بانک اطلاعاتی صنعت فولاد کشور با اشاره به اینکه تاکنون با وجود این فرهنگ مافیایی ،توانستیم ۱۴ سال دوام بیاوریم و در غیر این صورت از پا در می‌آمدیم، تأکید کرد: اگر دولت تلاش کند می‌تواند این فرهنگ را اصلاح و جریان آمار و ارقام را در صنعت فولاد شفاف کند.

خودکفایی در تولید شمش و میلگرد

ساعدی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر نیاز سرمایه گذاران خارجی به اطلاعات برای سرمایه گذاری در صنعت فولاد و وجود این فضای بسته به عنوان یک اهرم بازدارنده بر سر راه سرمایه گذاری خارجی توضیح داد: اگر دولت بتواند پس از برجام جریان ارائه آمار و ارقام مربوط به تولید فولاد در کشور را به درستی مدیریت کند، مسلما کارخانه‌هایی باید برای سرمایه گذاری وارد کشور شوند که به آن‌ها نیاز داشته باشیم، زیرا نمی‌شود کارخانه میلگرد و شمش را وارد ایران کرد در حالی که در تولید این محصولات به حالت خودکفایی رسیده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه با آمار و ارقام فعلی به یک حالت خودکفایی در صنعت فولاد رسیده‌ایم، اضافه کرد: در تولید میلگرد در کشور در تمامی اندازه‌ها به خودکفایی کامل رسیده‌ایم و از نظر میزان تولید فولاد در خاورمیانه جزو چند کشور اول هستیم اما هر عددی به عنوان آمار تولید فولاد گفته شود بازی با عدد و رقم است.

کد خبر 3025614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha