به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان رمضان یوسفی در پنجمین نشست کارگروه بهبود کیفیت آموزشی سواد آموزی استان که با حضور معاونین اداره کل و اعضای کارگروه برگزار شد با بیان اینکه سهم استان در سال جاری در سه دوره ۱۸ هزار نفر است، گفت: تاکنون حدود ۱۳ هزار نفر در دوره های سواد آموزی ثبت نام کرده اند .
وی با بیان اینکه عملکرد استان در سال جاری در سه دوره سواد آموزی، انتقال و تحکیم تاکنون ۷۲ درصد محقق شده است، گفت: مهلت ثبت نام تا ۱۵ بهمن ۹۴ است و افراد می توانند در فرصت باقی مانده نسبت به ثبت نام در دوره های سواد آموزی اقدام نمایند .
یوسفی در ادامه به عملکرد شهرستانها و مناطق در ثبت نام دوره های سواد آموزی پرداخت و با اشاره به اینکه در برخی از شهرستانها و مناطق میزان ثبت نام، برابر سهمیه به صورت کامل محقق شده است، گفت: در سطح استان به ترتیب نواحی دو و یک سنندج، شهرستانهای بیجار و دهگلان و منطقه زیویه دارای رتبه های برتر هستند و عملکرد استان نسبت به سال گذشته رشد داشته و از وضعیت مطلوبی بر خوردار است، اما نیازمند کمک، همراهی و همکاری اعضای گروه در تحقق کامل برنامه ها هستیم .
رمضان یوسفی آموزش اولیای بی سواد دانش آموزان را یکی از برنامه های اولویت دار این حوزه معرفی کرد و با بیان اینکه شناسایی اولیای بی سواد از اواخر سال ۹۲ با ثبت ۲۵ هزار نفر آغاز و از این تعداد ۱۸ هزار نفر پالایش و به شهرستانها و مناطق ابلاغ شد به تشریح عملکرد شهرستانها و مناطق در این برنامه پرداخت و از اعضای کارگروه خواست در بازدید های شهرستان ها و مناطق این موضوع را مورد توجه قرار دهند .
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان در ادامه گزارشی از برنامه های هفته سواد آموزی استان در سال جاری ارائه کرد و گفت: همزمان با این هفته و روز نهم دیماه مراسم کتابت آیات نور با مشارکت ۱۲۵ نفر از سواد آموزان در پنج حوزه استان برگزار و در این مراسم معنوی ۲۵ صفحه از قرآن کریم که سهم کردستان بود در ۵ نسخه کتابت شد و جهت جمع بندی به سازمان نهضت سواد آموزی کشور ارسال شد .
وی از اجرای برنامه آموزش ساده ICDL به سواد آموزان با همکاری بنیاد ICDL ایران در سطح استان خبر داد و با بیان اینکه این برنامه به صورت پایلوت در کردستان برگزار می شود اظهار داشت: آموزش در دوره انتقال ۶۰۰ ساعت می باشد که از این میزان ۶۰ ساعت آن به آموزش ICDL اختصاص یافته است و در این دوره آموزشی سه کتاب مهارتهای رایانه، زبان انگلیسی و آشنایی با رایانه به عنوان منبع معرفی و در اختیار سواد آموزان قرار خواهد گرفت .
یوسفی با بیان اینکه مقدمات کار برگزاری دوره آموزشی ICDL در سطح استان آغاز شده و ۱۰۰ نفر نیز برای شرکت در کلاس ثبت نام کرده اند، گفت: کلاس های این دوره آموزشی از ابتدای بهمن ماه ۹۴ آغاز می شود و اگر این طرح موفق باشد به کل کشور تعمیم داده خواهد شد .
وی هم چنین از برگزاری مسابقه کتابخوانی در بین سواد آموزان خبر داد و گفت: در راستای شعار سال، کتابی با عنوان همدلی و همزبانی با هدف تعمیق آموخته های سواد آموزان معرفی شده است و نفرات برتر این مسابقه کتابخوانی نیز تا سطح کشور انتخاب و معرفی خواهند شد .
صدیقه عبدالهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه انسداد مبادی بی سواد منوط به حفظ دانش آموزان موجود و جلوگیری از ترک تحصیل آنان است، گفت: اگر این موضوع کنترل نشود مبادی بی سوادی مسدود نخواهد شد و در این راستا ضرورت دارد خدمات آموزشی ویژه ای به دانش آموزان دیر آموز که هم اکنون در سطح مدارس مشغول به تحصیل هستند ارائه و کلاس های تقویتی برای آنان با همکاری کارگروه برگزار شود .
گفتنی است در این نشست نتایج مصوبات جلسه قبل و پیگیری های صورت گرفته ارائه و پیرامون تشویق مدیران فعال مدارس در جذب اولیای بی سواد و پیگیری برنامه های سواد آموزی توسط اعضای کارگروه در بازدید های شهرستانی بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری شد .
نظر شما