به گزارشخبرنگار مهر، علیرضا درویش نژاد صبح دوشنبه در نشست خبری سیزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب در هرمزگان بیان داشت: کتاب در حوزه فرهنگ یکی از مطالبات برجسته ای است که مردم بیشتر از ما به دنبال آن هستند. نمایشگاه کتاب تلاقی مردم با فرهنگ و ارشاد است.
وی عنوان کرد: باید به شکلی پیش برویم که نیاز و خواسته مردم کتاب باشد، این حس باید در مردم بوجود بیایید که کتاب را یکی از الزامات زندگی خود بدانند.
درویش نژاد یادآور شد: بر این باور هستیم که باید بستر و فضا را ایجاد کنیم تا در توده های جامعه و تحصیل کرده برای متحول شدن نیاز به مطالعه و فرهنگ خوابخوانی است.
به گفته وی، سال ۷۱ اولین نمایشگاه کتاب در کشور برگزار شد، همزمان با آن در زمان ملکوتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد وقت در استان، هرمزگان هم میزبان نمایشگاه کتاب بود.
وی با بیان اینکه سرانه مطالعه در استان هر نفر زیر پنج دقیقه است، گفت: نگاه ما به نمایشگاه کتاب یک برنامه تکلیفی نیست، نمایشگاه کتاب باید به سمت تخصصی شدن برود، و مرکز عرضه محصولات اندیشمندانه برای اندیشمندان استان باشد.
درویش نژاد گفت: سال گذشته برای اولین بار رسانه های دیجیتالی را وارد نمایشگاه کردیم، امسال هم حضور خواهند داشت و تعداد آنها افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه هرمزگان بعد از تهران بیشترین غرفه نمایشگاهی را میزبانی می کند، اظهار داشت: ۵۶۰ ناشر در قالب ۴۴۱ غرفه در نمایشگاه شرکت می کنند، هفت ناشر استانی حضور فعالی در نمایشگاه امسال خواهند داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد هرمزگان گفت: برای نخستین بار بعد از نمایشگاه تهران و در میان استانهای کشور ناشران ۱۴ کشور خارجی در نمایشگاه کتاب هرمزگان حضور خواهند یافت و ۱۰ هزار عنوان کتاب در بخش بین الملل خواهدبود.
وی بیان داشت: بعضی ناشران بزرگ کشور به دلیل محدودیت هایی که دارند و گاهی مشکلات مالی مستقلا شرکت نمی کنند و در قالب یک غرفه متمرکز حضور می یابند.
به گفته درویش نژاد، در بخش جنبی رونمایی از مولفان استانی، برنامه های فرهنگی و نشست های تخصصی کتاب برگزار می شود.
نظر شما