به گزارش خبرنگار مهر، محمودرضا نیازی در نخستین کارگروه تخصصی استانداردسازی و ارتقا کیفیت خدمات و کالا که امروز چهارشنبه در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: سازمان استاندارد سازمانی پویا و بدون بارمالی برای کشور است که در پیشبرد اهداف توسعهای کرمانشاه نقش بسزایی دارد.
مدیر کل سازمان استاندارد استان کرمانشاه از انجام ۱۰ هزار و ۱۳۶ مورد بازرسی در استان کرمانشاه طی ۱۰ ماهه نخسات امسال خبرداد و افزود: ۶ هزار و ۶۷۱ مورد منجر به توقیف کالا و ۲۵ مورد منجر به اعلام جرم شد.
نیازی با بیان اینکه کرمانشاه رتبه نخست کشور در اجرای طرح طاها در را دارد، گفت: سال گذشته ۱ میلیارد هزینه نمونه برداری و آزمون و بازرسی داشتیم و امسال ۳۲۵ میلیون اعتبار برای طرح طاها تخصیص داده شد.
وی با بیان ینکه صنایع غذایی بیشترین حساسیت را برای سازمان استاندارد دارد، عنوان کرد: ما در بحث مصنوعات طلا ورود پیدا کردیم و از ۱۵۴ واحد عرضه کننده در استان بازرسی به عمل آمد.
نیازی با اشاره به الزام کارگاههای تولید مصنوعات طلا برای درج کد شناسایی بر روی فلزات گفت: اگر چنانچه ثابت شودعیار طلای فروخته شده به مشتری پایین بوده باید خسارت آن پرداخت شود و لذا تمام مصنوعات طلا در استان باید کد شناسایی داشته باشند.
وی بازرسی از جایگاههای سی. ان. جی را از دیگر اقدامات انجام شده توسط سازمان استاندارد کرمانشاه عنوان و کرد و افزود: دغدغه مردم نازلهای سوخت به ویژه کم فروشی در عرضه بنزین است و در این رابطه امسال ۲ هزار و ۲۲۸ نازل بازرسی شد.
مدیر کل سازمان استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۱۰۵۰ نازل در استان کرمانشاه گفت: در بازرسی از واحدهای سیلندرپرکنی ۵۶ هزار شیرسیلندر از رده خارج شد.
نیازی با انتقاد از وضعیت آسانسورهای بیمارستانهای استان کرمانشاه گفت: بارها این مشکل را به مسئولان اعلام کردیم اما باید توجه داشت که اگر حادثهای در این خصوص رخ دهد قطعا دستگاه مسئول باید پاسخگو باشد.
مدیر کل سازمان استاندارد استان کرمانشاه ادامه داد: در بازرسی از ۱۱۰ آسانسور در استان متاسفانه همه آنها ۵۰ تا ۶۰ نقص عمده داشتند همچنین در بازرسی از ۸۸ آسانسور مسکنهای مهر به وجود نقص درهمه آنها پی بردیم.
نیازی همچنین به عدم استانداردسازی وسایل بازی در شهربازی انتقاد کرد و گفت: هیچ کدام ازوسایل بازی مراکز تفریحی در سطح استان کرمانشاه تاییده استاندارد ندارند.
وی تعداد اقلام مشمول استاندارد اجباری را ۸۰۰ قلم عنوان کرد و گفت: ۵ درصد کالاهای فاقد علامت استاندارد عرضه شده در کشور مربوط به استان کرمانشاه است.
نیازی همچنین اظهار کرد: در بازرسی از بازار مصرف استان کرمانساه ۱۵ درصد کالاهای فاقد علامت استاندارد مشاهده شده مربوط به استان است و در بازرسی مرحله دوم از مراکز صنفی عرضه کنندده محصولات مشمول استاندارد اجباری ۳۵ درصد کاهش مشاهده شد.
نظر شما