به گزارش خبرنگار مهر، رشید قرنی ظهر چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: در سال ۸۴ تا ۹۲ تقریبا ۹ هزار نیرو به آموزش و پرورش استان کردستان اضاف شد که از این تعداد تنها پنج هزار نفر انتظارات لازم را در امر آموزش برآورده کردند.
وی افزود: بنا بر تصمیمات گرفته شده شهرستان های بالای ۲۰ هزار نفر به صورت هئیت امنایی است و به همین دلیل این مهم می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: در حال حاضر بیش از 270 هزار دانش آموز و ۲۵ هزار پرسنل داریم و ۵۰ درصد جمعیت استان مخاطب آموزش و پرورش هستند.
قربانی یادآور شد: متاسفانه در برخی از رشته ها مازاد نیرو داریم و در برخی رشته های دیگر نیز کمبود نیرو داریم و باید در این مورد چاره اندیشی لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه کردستان بیش از دو هزار و ۵۰۰ ساختمان تخریبی و نیمه تخریبی داریم و انتظار می رود خیرین و اولیا در این حوزه عنایت لام را داشته باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اهمیت رشته های فنی و حرفه ای در این استان، گفت: رشته های فنی و حرفه ای باید تقویت شوند تا نیروی انسانی کاری لازم در جامعه تامین شود.
قربانی اظهار داشت: برای رسیدن به آموزش و پرورش بالنده و مطلوب هنو فاصله زیادی داریم و باید با برنامه ریزی لام در این راستا گام برداریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: انسداد مبادی بی سوادی از دستاوردهای آموزش و پرورش استان است که برای تحقق آن ۵ هزار و ۲۰۰ نفر زیر پوشش قرار گرفتند.
نظر شما