۲۴ اسفند ۱۳۸۴، ۱۱:۲۸

باهدف تجاري سازي ايده ها و تحقيقات:

طرح ايده پردازي كاربردي توسط يك شركت فعال مركز رشد رويش اجرا مي شود

طرح ايده پردازي كاربردي توسط شركت مهندسي آتي نگر مهر مستقر در مركز رشد فن آوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي اجرا مي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، مهندس "حسين كياني منش" - مدير عامل شركت مهندسي آتي نگر مهر با اعلام اين خبر گفت: طرح ايده پردازي شركت مهندسي آتي نگر مهر، سعي دارد تحقيقات و ايده هاي متخصصان داخل و خارج كشور را در جهت كاربردي شدن و نيازهاي روز كشور و جهان در زمنيه دامپروري، كشاورزي، منابع طبيعي و فناوري اطلاعات جهت دهي كند.

وي افزود: همچنين اين طرح سعي دارد فضاي علم زدگي موجود بين متخصصان كشور را به سمت فضاي كاربردي و صنعتي سوق دهد، متخصصان و مديران را با يكديگر و طرح ها وايده هاي موجود در كشور آشنا كرده و حلقه هاي مختلف زنجيره هاي تجاري سازي ايده ها را به يكديگر نزديك سازد. اين طرح در پي كشف ايده هاي آنها را تجاري سازي كرده و به بومي سازي پژوهش و توسعه كاربردي فناوري اطلاعات در بخش كشاورزي و منابع طبيعي بپردازد.

"كياني منش" هدف از اين طرح را اجراي پروژه هاي كاربردي با توجه به نتايج پژوهش ها در زمينه كشاورزي و منابع طبيعي عنوان كرد و افزود: اشغال نخبگان و متخصصان جوان كشور در بخش كشاورزي و منابع طبيعي، همكاري براي اجراي پايان نامه هاي دكتري و كارشناسي ارشد با هدف كاربردي، پر كردن حلقه مفقوده بين دانشگاه و صنعت، گسترش فرهنگ ايده پردازي و خلاقيت و كاربردي كردن نتايج تحقيقات در مقابل اشتغال صرف به پژوهش علمي و ارائه مقاله از اهداف اين طرح است.

وي با تاكيد بر اينكه اين طرح از چند ماه گذشته با موفقيت درحال اجرا بوده است، خاطر نشان كرد: فارغ التحصيلان دانشگاه ها در تمامي بخش هاي كشاورزي و منابع طبيعي از جمله علوم دامي و دامپزشكي، صنايع غذايي، شيلات و آبزيان، زراعت، باغباني، خاكشناسي، گياه پزشكي، ماشين هاي كشاورزي، ترويج و آموزش كشاورزي، جنگل داري، مرتع داري، آبخيز داري، فضاي سبز، آبياري و زهكشي، طرح هاي آبي و خاكي و عمراني مي توانند ايده هاي خود را پيشنهاد دهند و حمايت هاي لازم نيز از سوي شركت مهندسي آتي نگر مهر براي كاربردي كردن اين ايده ها در ارتباط با فناوري اطلاعات صورت مي گيرد.

مدير شركت آتي نگر مهر مستقر در مركز رشد رويش جهاد دانشگاهي، ويژگي هاي ايده برتر و امتيازات تعلق گرفته براي آن را كاربردي بودن ايده و قابليت اجراء كمك به حل معضلات جامعه كشاورزي، زود بازده بودن، وجود دانش فني و منابع طبيعي و امكانات مورد نياز در داخل كشور، بازده اقتصادي بالا، تكميل بودن زنجيره علم تا بازار در ايده پيشنهادي عنوان كرد.

وي افزود: متقاضيان مي توانند به سايت اينترنتي www.Antisoftco.com مراجعه و فرم مخصوص ايده پردازي را دريافت كند.
بر اساس گزارش جهاد دانشگاهي، سه مورد از شركت هاي مركز رشد رويش جهاد دانشگاهي به سود دهي و توليد محصول رسيده كه در زمينه فناوري دانش بنيان فعاليت مي كنند.

کد خبر 303640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha