به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدرضا تقوی پیش از ظهر شنبه در همایش بزرگ «امر به معروف و نهی ازمنکر، فجر انقلاب اسلامی، طلوع ارزشها» در سالن هلال احمر سمنان ضمن اشاره به دو انتخابات مهم کشور در هفتم اسفند ماه سالجاری اظهار داشت: باید مواظب منکرات انتخاباتی بود.
وی بروز برخی از منکرات در هر دوره از انتخابات را نوعی آفت دانست و بیان داشت: اعضای ستادهای امر به معروف و نهی از منکر باید مراقب تهمت، بی حیثیت کردن، افترا و شایعه پراکنی ها در انتخابات باشند.
منکرات انتخاباتی جلوگیری شود
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور انتخابات را یک کار ملی دانست و از فعالان امر به معروف و نهی از منکر خواستار معرفی نکردن نامزد انتخاباتی و پرهیز از ورود به این فضاها شد.
تقوی با تاکید بر اینکه باید اعضای ستادهای امر به معروف و نهی از منکر با هماهنگی فرمانداران، برای سرکشی از ستادهای نامزدهای انتخاباتی یکگروه تشکیل دهند، عنوان کرد: فعالیت فعالان امر به معروف و نهی از منکر نیازمند ابلاغ بخشنامه جدید برای ورود آن ها برای جلوگیری از منکرات انتخاباتی است.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه امروزه در برخی از جوامع منکرهایی انجام می شود که بسیار مضرر هستند اما آن را منکر نمی دانند، اظهار داشت: رهبری نیز تغییر و جابه جایی منکر و معروف در جامعه را آسیب دانسته اند.
کمک به راه اندازی یک واحد تولیدی بزرگترین معروف است
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه عقب رفتن روسری یک خانم منکر است اما فقط این منکر نیست که باید به آن توجه کرد بلکه منکرهای دیگر مانند بیکاری هم در جامعه وجود دارد.
تقوی با اشاره به اهمیت معروف در جامعه عنوان کرد: در حال حاضر جذب سرمایه گذار و کمک به راه اندازی یک واحد تولیدی و صنعتی برای اشتغال جوانان، بزرگترین معروف محسوب می شود.
وی خواستار ایجاد یک چار چوب برای نشاط و شادی جامعه شد و بیان داشت: باید برای ایجاد این چار چوب استادان دانشگاه و حوزه های علمیه طرح های کلی را ارائه دهند چرا که گاهی برای حلال ها نیز در کشور سختگیری هایی می شود.
مدیریت بهتر ورزش کشور نیازمند تدبیر است
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به این مطلب که باید برای مدیریت بهتر ورزش کشور تدابیری اندیشیده شود، افزود: متاسفانه شاهد آسیب در اخلاق طرفداران ورزشی در استادیوم ها هستیم که باید برای این بخش هم برنامه ای داشته باشیم.
تقوی با بیان اینکه باید مردم از منکرات آگاهی داشته باشند و در این زمینه اطلاع رسانی شود، بیان داشت: اسراف در مصرف انرژی، بنزین، آب و... از منکرات است.
وی با تاکید بر اینکه برخی معتقدند که قانون امر به معروف و نهی از منکر دردسر ایجاد می کند و آن را اجرا نمی کنند، افزود: اگر در جامعه منکری را مشاهده کنیم و آن را تذکر ندهیم گناه محسوب می شود.
امر به معروف و نهی از منکر نیازمند مطالعه روش های رفتاری
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به این مطلب که برای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند مطالعه روش های رفتاری هستیم، گفت: با این فریضه جامعه سازی شکل می گیرد و امر واجبی است که واجب بودنش کمرنگ تر از نماز نیست.
تقوی، آزادی را بر سه نوع مدنی، سیاسی و فردی، تقسیم بندی کرد و افزود: هیچ نظامی در دنیا به طور مطلق و کامل آزادی ندارد.
وی با تاکید بر اینکه هیچکس حق ورود به فضای خصوصی افراد را ندارد و این یک منکر محسوب می شود، عنوان کرد: اما اگر در حریم خصوصی جرم و فسادی در حال شکل گیری است که دامنگیر جامعه می شود، آن حریم دیگر مقدس نیست و باید در چارچوب قانون شکسته شود.
نظر شما