سردار حسن ذوالفقاري در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج افزود: بر اساس تحولي كه در ساختار نيروي انتظامي كشور ايجاد شده فعاليت ها در سال 85 بر مبناي ساختار جديد صورت مي گيرد.
وي ادامه داد: براساس اين ساختار كلانتري، پاسگاه ، فرودگاه ،راه آهن ، صدا و سيما و بخش حفاظت نهادهاي مختلف سازماندهي شده و به شكلي متفاوت از سالهاي گذشته، حريم آنها حفاظت خواهد شد.
وي هدف از ايجاد پليس پيشگيري انتظامي را حركت در مسير جلوگيري از وقوع جرائم اعلام كرد و افزود : پيش بيني مي شود با اين اقدام ، كاهش قابل توجهي در ميزان ارتكاب جرائم در كل كشور حاصل شود.
جانشين فرمانده ناجا در بخش ديگري از اين گفتگو از اداره هوشمند كلانتريهاي كلانشهرهاي كشور خبر داد و خاطر نشان كرد: بر اساس طرحي كه به صورت آزمايشي در يكي از مناطق كشور اجرا و نتايج خوبي از آن حاصل شده است در آينده نزديك كلانتريها و پاسگاه هاي كلانشهرهاي كشور به صورت هوشمند اداره خواهند شد.
وي كاهش نيروي انساني براي شناسايي مجرمان ، هدايت پاسگاه ها به صورت هوشمند و تجزيه و تحليل زمان و مكان جرائم را از جمله فوايد كنترل هوشمند كلانتريها عنوان كرد.
سردار ذوالفقاري در خصوص تلاشهاي نيروي انتظامي براي جمع آوري اتباع بيگانه، اظهار داشت: نيروي انتظامي بر اساس سياستگذاريهايي كه در شوراي هماهنگي اتباع خارجي وزارت كشور تدوين و ابلاغ مي شود ، انجام وظيفه مي كند.
وي يادآور شد: بيشتر تلاش نيروي انتظامي روي اتباع بيگانه غير مجاز است كه عمدتاً از مرزهاي شرقي به خصوص كشور افغانستان وارد ايران مي شوند .
ذوالفقاري ميزان تردد اتباع غيرمجاز درسطح مرزها را روزانه 100 نفر اعلام و تصريح كرد: اتباعي كه به صورت غير مجاز وارد كشور مي شوند پس از شناسايي با حكم مقامات قضايي در مرزها طرد مي شوند.
نظر شما