۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۰:۲۳

مجید کیهانی در گفتگو با مهر:

درآمدزایی ما در تاریخ کم نظیر است/هیچ ورزشکاری حاشیه امنیت ندارند

درآمدزایی ما در تاریخ کم نظیر است/هیچ ورزشکاری حاشیه امنیت ندارند

رئیس فدراسیون دوومیدانی در واکنش به انتقاداتی که به وی در مورد محقق نشدن جذب اسپانسر می شود گفت: دوستانی که انتقاد می‌کنند اطلاعات لازم را ندارند چرا که درآمدزایی ما در تاریخ کم نظیر است.

مجید کیهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اردوی تیم ملی داخل سالن ایران پیش از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا، گفت: اردوی تیم ملی در استادیوم آفتاب انقلاب جریان دارد و ۱۸ ورزشکار شامل ۱۳ دوند مرد و ۵ ورزشکار زن در اردو حضور دارند. تمامی این نفرات بر اساس تصمیم سازمان تیم‌های ملی انتخاب شدند و اردوی متمرکز را برگزار می‌کنند.

وی در این باره اضافه کرد: مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا طی روزهای ۳۰ بهمن الی ۲ اسفندماه در دوحه قطر برگزار می‌شود که همه ورزشکاران اعزامی به این مسابقات در اردوی متمرکز تهران حضور دارند. شاید به جرأت بتوان گفت این دوره از مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا، مهمترین دوره برگزار شده تاکنون باشد. ستاد برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا اعلام کرد حدود ۳۵۰ ورزشکار از ۴۲ کشور حضور دارند و از آنجا که قطر میزبان مسابقات جزو مدعیان است، سطح رقابت‌ها بسیار بالا خواهد بود.

تفتیان چرا انتخاب شد؟
رئیس فدراسیون دوومیدانی درباره نحوه انتخاب ورزشکاران اعزامی به این مسابقات به خبرنگار مهر گفت: ما در مسابقات قهرمانی کشور که از سطح نسبتاً خوبی برخوردار بود، ورزشکارانی که رکورد ورودی مسابقات را کسب کرده بودند را انتخاب کردیم. در بین آنها تنها حسن تفتیان بود که از قبل سهمیه خود را کسب کرده بود و با وجود اینکه سازمان تیم‌های ملی از میزان آمادگی این ورزشکار اطلاعات کامل ندارد، ولی باز هم به وی اعتماد کرد تا او به رقابت‌های داخل سالن قهرمانی آسیا اعزام شود.

کیهانی در خصوص انتقادهای مطرح شده نسبت به این انتخاب، گفت: ورزشکارانی اعتراض کردند که او را با ارفاق انتخاب کردیم اما باید این را بگویم متاسفانه به هنگام برگزاری مسابقات دوی ۶۰ متر، دستگاه فتوفینیش برای لحظاتی از کار افتاد و نتوانست نتیجه را ثبت کند. بنابراین نتیجه این ماده به صورت دستی و با کورنومتر ثبت شد که البته کورنومتر فاصله نسبتاً زیادی و چیزی حدود ۳۰ صدم ثانیه با دستگاه فوتوفینیش اختلاف زمان دارد؛ برای همین زمان صرف شده در آن ماده قانع‌کننده نبود. به هر حال تفتیان باید خود را در مسابقات آسیایی ثابت کند و به اعتماد سازمان‌ تیم‌های ملی پاسخ مثبت بدهد.

سطح بالای داخل سالن قهرمانی آسیا
وی درباره پیش‌بینی خود از عملکرد ایران در مسابقات داخل سالن آسیا، به خبرنگار مهر گفت: سطح رقابت‌ها خیلی بالاست. هر وقت این مسابقات در غرب آسیا برگزار شده، استقبال از آن خوب بوده است. امسال سال المپیک بوده و رقابت‌های جهانی آمریکا نیز در پیش است؛ برای همین خیلی‌ها می‌آیند تا سهمیه ورودی این رقابت‌ها را کسب کنند. ما هم در بخش بانوان و هم در آقایان شانس کسب مدال را داریم و امیدواریم نتایج خوبی را رقم بزنیم.

رئیس فدراسیون دوومیدانی به اردوی تیم صحرانوردی اشاره کرد و یادآور شد: ورزشکاران بخش صحرانوردی نیز در اردوی استادیوم آزادی حضور پیدا می‌کنند. ما نفرات اول تا ششم این ماده را به اردو فرا خوانده‌ایم؛ ضمن اینکه مربیان دو نفر اول هم در این اردو حضور خواهند داشت.

کیهانی در واکنش به انتقاداتی که نسبت به برگزاری مسابقات صحرانوردی روی آسفالت صورت گرفته بود، یادآور شد: متاسفانه برخی دوستان کم‌لطفی می‌کنند چرا که آن مسابقات مربوط به رقابت‌های کارگران قهرمانی کشور بود و اصلاً ربطی به فدراسیون نداشت؛ اما متاسفانه برخی‌ها آن را به پای فدراسیون دوومیدانی نوشتند.

شرایط خوب تمرینی برای المپیکی‌ها
وی در خصوص وضعیت ورزشکارانی که سهمیه المپیک کسب کرده‌اند، تصریح کرد: ما پنج سهمیه المپیک ریو را کسب کرده که مطابق اظهارنظر خود ورزشکاران، از روزی که بنده مسئولیت فدراسیون را بر عهده گرفته‌ام، تمامی شرایط برای آنها مهیا شده است. احسان حدادی دو مربی اختصاصی خارجی دارد. خانم لیلا رجبی با شرایط و امکانات خوبی تمرین می‌کند. حسن تفتیان حدود چهار ماه است در آکادمی المپیک هم با مربی و هم با ماساژور تمرین می‌کند. رضا قاسمی نیز در کیش با مربی و ماساژور تمرین کرد؛ ضمن اینکه احسان حدادی خودش عنوان کرده بود بهترین اردوی ۱۰ سال اخیر را پشت سر می‌گذارد که این برای درخشش دوباره وی در المپیک بسیار امیدوارکننده است.

رئیس فدراسیون دوومیدانی درباره انتقادات و تهدیدهای جعفر مرادی دونده ماده ماراتن، گفت: جعفر مرادی مشکلاتی داشت ولی به اردو دعوت شده و باید مطابق شرایط در اردوها شرکت کند. این اظهارنظرها به نظر من ناپخته است، شرایط برای همه فراهم شده و او باید خودش را به اردوی تیم ملی معرفی کند.

سازمان تیم‌های ملی حرف آخر را می‌زند
کیهانی درادامه گفتگویش با خبرنگار مهر با بیان اینکه تصمیم‌گیرنده نهایی درباره ورزشکاران، سازمان تیم‌های ملی است، گفت: سازمان‌ تیم‌های ملی تمامی تصمیمات مربوط به اعزام تیم‌ها و ورزشکاران را می‌گیرد، احترام به تیم ملی وظیفه همه است و مسلماً ورزشکاری که اردوی تیم ملی را جدی نگیرد؛ سازمان تیم ملی درباره وی تصمیم‌گیری خواهد کرد. سید حمید سجادی، نعیما خواجوی، حسین شایان، ابراهیم نوح‌نژاد، قاسمعلی فیروزی، سرکار خانم بهزادی و بنده عضو سازمان‌ تیم‌های ملی هستیم که از جلسات بعدی، نماینده رؤسای هیات‌های استانی به آن اضافه خواهند شد.

هشدار به ورزشکاران المپیکی
وی در این باره تاکید کرد: همه ورزشکاران بدانند معیار انتخاب نفرات بر اساس تصمیم سازمان تیم ملی است. حتی ورزشکارانی که کسب سهمیه المپیک کرده‌اند هم از حاشیه امنیت برخوردار نخواهند بود و این‌طور نیست در یک تورنمنت حتماً ورزشکاری که سهمیه کسب کرده بود، اعزام شود. اگر سازمان تیم ملی به این نتیجه برسد که آن ورزشکار تمرینات خوبی نداشته و از آمادگی بالایی برخوردار نیست، به طور حتم فرد دیگری را اعزام خواهد کرد؛ بنابراین چه در المپیک و چه مسابقات قهرمانی آسیا، نفراتی اعزام می‌شوند که از آمادگی بهتری برخوردار باشند. حتی ما برای مسابقات قهرمانی آسیا که ۱۸ نفر معرفی شده‌اند نیز ممکن است تغییراتی را بر اساس میزان آمادگی ورزشکاران در فهرست اعزامی داشته باشیم.

پاسخ به منتقدان جذب اسپانسر
رئیس فدراسیون دوومیدانی در پاسخ به برخی از منتقدان که عنوان کردند کیهانی درباره جذب اسپانسر فقط وعده داده بود، گفت: دوستان اطلاعات لازم را ندارند یا شاید ما مقصر هستیم که در این باره اطلاع‌رسانی نکردیم. در این مدت کمتر از چهار ماه که بنده به فدراسیون دوومیدانی آمده‌ام، در بخش جذب منابع مالی خیلی خوب عمل کردیم؛ طوری که در همه برنامه‌ها، اسپانسر داشتیم. حتی در رقابت‌های اخیر قهرمانی کشور نه تنها ریالی هزینه نکردیم که درآمدزایی نیز صورت گرفت.

کیهانی یادآور شد: عدد جذب شده قابل قیاس با دوران گذشته نیست. به جرأت می‌توانم بگویم اسپانسرهایی که جذب کرده‌ایم در تاریخ دوومیدانی ایران کم‌نظیر بوده‌اند و همه این حرف‌ها بر اساس مستندات بیان می‌شود. ما حتی برای مسابقات قهرمانی آسیا اسپانسر جذب کرده‌ایم و تیم ملی با اسپانسر عازم این رقابت‌ها خواهد شد؛ ضمن اینکه به دنبال این هستیم برای رقابت‌های صحرانوردی نیز جذب اسپانسر کنیم. اولویت کاری ما جذب منابع مالی بوده و تلاش داریم تا پایان سال به منابع جذب شده، اضافه کنیم.

بدون مستندات انتقاد می‌کنند
وی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی از دوستان مدام از عملکرد فدراسیون شما انتقاد می‌کنند؟ گفت: دوستانی که درباره جذب اسپانسر انتقاد می‌کنند، خودشان در فدراسیون حضور داشتند و می‌دانند جذب منابع مالی برای رشته‌ای مثل دوومیدانی، کار بسیار سختی است. پیشتر این اتفاقات را در دوومیدانی شاهد نبودیم و این کار جدید است. ما حتی مذاکراتی برای جذب اسپانسر نهایی و اختصاصی برای دوومیدانی داشته‌ایم و این روند را ادامه می‌دهیم تا به نتیجه لازم برسیم. با این حال فکر می‌کنم عملکرد خوبی داشته‌ایم اما برخی بدون داشتن اطلاعات و مستندات لازم انتقاد می‌کنند.

هشدار در بخش پشتوانه‌ها
رئیس فدراسیون دوومیدانی نسبت به خلاء ایجاد شده در بخش پشتوانه‌سازی هشدار داد و عنوان کرد: خلاء ایجاد شده در بخش پشتوانه‌ها کاملاً جدی است. همین حالا همکاران من برای انتخاب تیم جوانان ایران با مشکلات فراوانی مواجه شده‌اند؛ بخصوص در بخش بانوان این مشکلات جدی‌تر است و به طور حتم در چهار سال آینده دوومیدانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد. من هشدار جدی می‌دهم که خلاء بزرگی در بخش پشتوانه‌سازی وجود داشته است و کار استعدادیابی به طور جدی انجام نگرفته بود.

کیهانی در این باره اضافه کرد: از هیأت‌های استان‌ها غفلت شده بود و درواقع از آنها استفاده لازم نشد و تلاش ما در این است با برنامه‌ریزی که کرده‌ایم، شرایط را به گونه‌ای دیگر رقم بزنیم. با این حال با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم.

تاسیس آکادمی ملی دوومیدانی
وی به ایجاد آکادمی ملی دوومیدانی ایران اشاره کرد و گفت: در همین مدت زمان اندک اساسنامه آکادمی ملی دوومیدانی ایران را تصویب کردیم. اعضای شورای این آکادمی، دکتر حمید رجبی، دکتر علی گرزی، دکتر آقاعلی‌نژاد، دکتر حمید سجادی و دکتر محمدرضا بیات هستند که در استادیوم آفتاب انقلاب دایر خواهد شد.

رئیس فدراسیون دوومیدانی یادآور شد: بر اساس برنامه‌ریزی که کردیم نظر مساعد وزارت محترم ورزش را جلب کردیم و بلافاصله بعد از آن تصویب آن در مجمع، کار استعدادیابی را شروع خواهیم کرد. شاید در ۲۰ سال گذشته این موضوع جدی گرفته نشده بود. برای همین استعدادها از دل مسابقات کشف می‌شدند و شاهد بودیم در یک دوره بازی‌های آسیایی مدال طلای یک ماده را کسب کردیم و در دوره بعد توفیقی در آن ماده نداشتیم. ما استعدادها را در آکادمی ملی دوومیدانی پرورش می‌دهیم تا یک تیم ملی قدرتمند برای سال ۲۰۲۰ تشکیل دهیم.

برنامه‌های بعد از المپیک
کیهانی درباره رکود احتمالی دوومیدانی بعد از المپیک ریو، به خبرنگار مهر گفت: این موضوع همواره مطرح می‌شود که بعد از المپیک، نسل کنونی به پایان کار خود می‌رسد و به مشکل برمی‌خوریم. یکی از برنامه‌های ما برای اینکه ناکامی بازی‌های آسیایی اینچئون تکرار نشود این است که بلافاصله بعد از المپیک ریو، کار تیم ملی را با ۱۰ الی ۱۲ ورزشکار برای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ آغاز کنیم که این ورزشکاران دو سال مداوم تحت پوشش فدراسیون قرار می‌گیرند تا با آمادگی کامل به بازی‌های آسیایی آتی اعزام شوند.

وی درباره چارت تشکیلاتی فدراسیون دوومیدانی و انتخاب نشدن دبیر فدراسیون، گفت: خوشبختانه تلاش بر این بوده افرادی برای فدراسیون انتخاب شوند که از بهترین شرایط ممکن برخوردار باشند. ما اصلاً عجله‌ای برای این کار نداریم اما این دلیل بر کوتاهی ما نیست. هم‌اکنون افرادی که انتخاب شده‌اند در کنار همکاران استانی ما به طور جدی تلاش می‌کنند تا وضعیت بهتری را برای دوومیدانی ایجاد کنند. در خصوص دبیر فدراسیون هم متاسفانه زمینه انتقال آقای اسبقیان به فدراسیون دوومیدانی با وجود موافقت وزارت ورزش انجام نگرفت و به دنبال این هستیم گزینه خوب دیگری را انتخاب کنیم.

رئیس فدراسیون دوومیدانی در پایان گفت: در فدراسیون دوومیدانی به روی همه دوستانی که علاقه‌مند هستند کمک صادقانه به این فدراسیون انجام دهند، باز است. ما هیچ محدودیتی برای هیچ فردی که قصد کمک به دوومیدانی داشته باشد، قائل نیستیم و انشاءالله با تلاشی که مجموعه به خرج می‌دهد، در آینده شاهد روزهای بهتری برای دوومیدانی کشور باشیم.

کد خبر 3042165

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha