به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شامگاه امروز یکشنبه در چهارمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در محل کاخ استانداری ضمن بیان این مطلب ابراز داشت: دوره پسا برجام دوره سهم بندی برای استفاده از فرصت ها نیست بلکه دوره تقسیم فرصت هاست که در این زمینه باید بخش خصوصی نهایت استفاده را از شرایط به وجود آمده بکند.
وی با تاکید بر اینکه نگرش مدیریت ارشد استان نگرش رقابتی بین بخش خصوصی و دولتی نیست افزود: در دولت گذشته تنها ۱۲ درصد مصوبات سفرهای استانی محقق شده بود و بار اجرایی شدن بقیه آنها بر دوش این دولت افتاده است و به قطع یقین تحقق آنها نیازمند ورود قاطع و قدرتمند بخش خصوصی به اجرای مصوبات دولتی در آذربایجان شرقی است.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه هم اکنون اجرای دو پروژه مهم بزرگراه تبریز - مرند - بازرگان و تولید سه هزار و ۴۰۰ مگاوات برق در هفت نقطه استان توسط شرکت های سرمایه گذار خارجی بخش خصوصی به مرحله اتجرا در خواهند آمد گفت: علی رغم مهیا شدن شرایط لازم برای ورود بخش خصوصی به بازارهای هدف هنوز عکس العملی از سوی آنها مشاهده نمی شود.
توجه به اقتصاد مقاومتی باید سرلوحه دستگاه های اجرایی باشد
جبارزاده افزود: تلاش همه ما باید این باشد که امکانات رفاهی و کاری مناسب را با استفاده از شرایط پسابرجام برای استانمان فراهم کنیم و در این بین توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی باید سرلوحه کار تمام دستگاه های سیاستگذار باشد.
وی تصریح کرد با تهیه و تدوین برنامه سند توسعه اقتصاد استان در سال ۹۳ و ابلاغ آن به دستگاه های اجرایی استان هم اینک ما یک قدم از سایر دستگاه های اجرایی سایر استان ها جلوتر هستیم و مید است سال ۹۵ سال شکوفایی اقتصاد ایران و آذربایجان شرقی باشد.
این مقام مسؤول با اشاره به تعدادی از پروژه های مهم استانی گفت: برای اجرای خط راه آهن تبریز – میانه بیش از ۴۰ درصد از بودجه استان را اختصاص داده ایم تا به زودی شاهد به بهره برداری رسیدن آن باشیم.
وی افزود: کمک های مالی شهرداری تبریز به متروی این کلانشهر هم با روال بسیار خوبی در حال اجراست و ۲۶ بهمن دستگاه بی. ام. تی از ایستگاه لاله خارج خواهد شد.
مبارزه با مواد مخدر با جدیت دنبال می شود
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به کارنامه عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود در طول سال ۹۴ ابراز داشت: از اقدامات شاخص ما در این مدت تشکیل کمیته گفتگوی دولت با بخش خصوصی و پررنگ کردن جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بود.
جبارزاده ادامه داد: در خصوص شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تاکنون ۱۱ جلسه با ۷۷ مصوبه تشکیل شده است که از اقدامات بارز آن ایجاد کمپ ماده ۱۶ برای ترک مبتلایان به این بلای خانمان سوز است و تلاش جدی برای مبارزه با پدیده شوم مواد مخدر در استان برای حفظ آرامش خانواده ها و دوری جوانان از آن داریم.
وی با اشاره به اینکه امنیت استان در سطح کشور از سطح بسیار مطلوبی برخوردار است گقت: این امر مرهون تلاش نیروهای مسلح نظامی انتظامی و اطلاعاتی استان برای برقراری امنیت در آن است و دیروز در همین زمینه سربازان گمنام امام زمان (عج) با اقدامات اطلاعاتی خود یک محموله بزرگ مواد مخدر را در یکی از محورهای استان شامل پنج کیلو تریاک و دو کیلو هروئین کشف و ضبط کرده اند.
۶۰۰۰ تبعه خارجی قاچاق شناسایی و دستگیر شده اند
مدیریت ارشد استان آذربایجان شرقی همچنین به آمار کشفیات قاچاق انسان در این استان اشاره کرد و گفت: در طول یک سال گذشته شش هزار تبعه خارجی که قصد عبور غیر قانونی از خاک کشورمان برای ورود به کشورهای همسایه ومهاجرت به غرب یا پیوستن به گروه های تروریستی تکفیری را داشتند توسط نیروهای انتظامی و امنیتی شناسایی و دستگیر و تحویل مقامات قضایی شده اند.
جبارزاده تابعیت این افراد را از کشورهای پاکستان، سومالی، افغانستان و بنگلادش اعلام کرد.
اقلیت های دینی و مذهبی شهروندان درجه یک ایران هستند
در ادامه این جلسه استاندار آذربایجان شرقی ابراز داشت: اقلیت های دینی و مذهبی به عنوان شهروندان درجه یک کشور عزیزمان همیشه مورد توجه و حمایت مسؤولان استان قرار دارند و در همین زمینه تاکنون چهار برنامه دیدار با آنان داشته ایم تا به مشکلات و خواسته های آنان از نزدیک رسیدگی شود.
جبارزاده به برنامه های خود در خصوص مدیریت فرهنگی استان اشاره کرد و گفت: یکی از شاخص ترین برنامه فرهنگی اجرا شده در بخش فرهنگی استان اجرای مسابقات قرآن کریم در سال ۹۳ و بزرگداشت مقام شامخ ۳۶هزار شهید دانش آموز در دهه فجر امسال بود.
وی تاکید کرد در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در نهادینه شدن فرهنگ قرآن و ایثار و شهادت در سطح جامعه اسلامی اقدامات حاضر صورت گرفته و کوشیده ایم با تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد این امر را بیش از پیش ترویج دهیم.
جبارزاده افزود: در سال گذشته بیش از ۹۰۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان موجود بود اما این تعداد اکنون به رقم یک هزار و ۱۵۸ کانون رسیده که تحت محوریت مساجد و روحانیت به نشر ارش های اسلامی می پردازند.
وی رشد ۲۵ درصدی صدور مجوز چاپ کتاب و افزایش تعداد پایگاه های خبری از پنج مورد در سال گذشته به ۵۵ مورد در بهمن ماه سال جاری را یکی دیگر از اقدامات مدیریت فرهنگی استان عنوان کرد و اظهار داشت: پایگاه های خبری ظرفیتی قانونی برای اطلاع رسانی صحیح و پر رنگ از فعالیت های دولتمردان به مردم و نظارت بر آنها هستند و امیدواریم نقش ارزنده خود در پوشش انتخابات ۷ اسفند را به نمایش بگذارند.
انتخابات باید شکل حزبی به خود بگیرد
استاندار آذربایجان شرقی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر نظر وی در مورد رد صلاحیت کاندیداهای مختلف در این دور از انتخابات مجلس گفت: باید بگویم به نظر شخص آیت الله جنتی و بنده شکل فعلی برگزاری انتخابات در کشور دارای اشکال است و رد صلاحیت به این شکل ناشی نقص قانونی موجود در قانون انتخابات کشور است.
جبارزاده ابراز داشت: انتخابات باید به شکل حزبی و با محوریت لیست احزاب در سطح کشور برگزار شود تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در زمان انتخابات نباشیم.
وی افزود: ما باید فارغ از تمام مسایل با احترام به نظر شورای نگهبان به عنوان چشم بصیر انقلاب تلاش خود را بر برگزاری پرشور انتخابات معطوف کنیم و حضور مردم را در پای صندوق های رای افزایش دهیم.
استاندار آذربایجان شرقی نقش رسانه ها را در تنویر افکار عمومی و افزایش مشارکت عمومی در انتخابات را نقشی کلیدی دانست و گفت: انتظار ما از شما این است تلاش خود را برای ایجاد نشاط انتخاباتی در استان به کار گیرید.
در واگذاری واحدهای تولیدی نباید اشتغال کارگران صدمه ببیند
وی در توصیه به نامزدان انتخاباتی نیز گفت: داوطلبان نمایندگی مجلس باید بدانند پایه های صندلی های سبز آنها در مجلس با خون ۲۴۰ هزار شهید انقلاب اسلامی و دفاع مقدس محکم شده و کسانی که برای کسب شهرت و پول وارد این عرصه شده اند آدرس را اشتباه آمده اند.
جبارزاده تاکید کرد: مردم رفتار کاندیداها را به خوبی رصد می کنند و کسی نمی تواند با دادن شام و وعده های تو خالی از آنها کسب رای کند چون این تجربه را در ۱۶ سال نمایندگی مجلسم به عینه تجربه کرده ام.
جبارزاده در خصوص سوال خبرنگاران در خصوص واگذاری های اخیر صنایع استان نیز گفت: بارها تاکید کرده ام که در بحث خصوصی سازی های استان سه اصل باید مورد توجه باشد، اینکه به چه کسی واگذاری صورت می گیرد، نماینده ما بر نحوه واگذاری نظارت داشته باشد و اشتغال کارگران شاغل در آن واحد صدمه نبیند.
نظر شما