به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی در نشست خبری روز دوشنبه تاکید کرد: کمیته امداد یکی از چهار بیمهگر پایه کشور محسوب میشود که بعد از تصویب قانون بیمه همگانی، خدمات درمانی را به صورت عام به مددجویان خود ارائه میدهد.
وی با اشاره به اینکه امداد در شهرهای بالای ۲۰ هزارنفر به مددجویان خود خدمات بیمهای و درمانی ارائه میدهد، گفت: پزشک خانواده، نظام ارجاع و بیمه تکمیلی از جمله این خدمات هستند، به طوری که در سطح کشور ۸۰۰ مرکز طرف قرارداد، ۸۰۰ پزشک خانواده داریم و یک میلیون و ۴۰۰ هزار مددجو بیمه هستند و بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه در استانهای مختلف خرید خدمت انجام میدهیم.
احمدی با تاکید بر اینکه از ۴ میلیون جمعیت تحت پوشش امداد، ۰.۴ درصد این افراد ماهیانه صدهزارتومان به دلیل زمینگیر شدن هزینه نگهداری دریافت میکنند، گفت: هزینههای بستری، سرپایی، توانبخشی و ... به مددجویان تحتپوشش پرداخت میشود.
معاون اداره کل بهداشت بیمههای اجتماعی و درمان کمیته امداد به تعداد بیماران صعبالعلاج و خاص اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۴ هزار و ۲۰۰ نفر بیمار خاص تحتپوشش هستند که با در نظر گرفتن بیماران صعبالعلاج، تعداد آنها به ۱۹ هزار نفر میرسد و همچنین ۱۱ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد کمیته امداد هستند.
وی از اجرایی شدن طرح همسفره خبر داد و گفت: ۸۵ هزار کودک دچار سوءتغذیه ماهانه سبد کالا در اختیارشان قرار میگیرد.
به گفته احمدی، با همکاری وزارت بهداشت، در جهت ایجاد فضاهای بهداشتی استاندارد اقدام کردهایم، به طوری که ۴۵ هزار سرویس بهداشتی و حمام برای مددجویان ایجاد شد.
نظر شما