به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن هاشمی با اشاره به وجود ۹۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور خاطرنشان کرد: در کشور ۵۴ هزار تخت با عمر ۵۰ سال و فرسوده وجود دارد که لازم است جایگزین شود و در مقایسه با کشورهای همسایه به ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تخت بیمارستانی جدید نیاز داریم.
وی با اشاره به ایجاد سالانه ۲۰۰۰ تخت در دولتهاي گذشته از تلاش های دولت یازدهم برای ایجاد ۲۰ هزار تخت بیمارستانی خبر داد و آن را در راستای عدالت در دسترسی به خدمات حوزه سلامت دانست.
هاشمی با تاکید بر لزوم وجود تفکر متفاوت برای تحقق عدالت در دسترسی به خدمات حوزه سلامت اظهار داشت: باید زمینه های حضور مردم به صورت خیرین سلامت و سرمایه گذاران را فراهم کنیم و همچنین زمینه های ورود بنگاه های اقتصادی مهم کشور مانند بانک ها را به منظور ایفای نقش اجتماعی آنها تسهیل کنیم.
وزیر بهداشت به فرصت جدید بوجود آمده در دوران پسابرجام و لغو تحریم ها اشاره کرد و افزود: لازم است بسترهای استفاده از سرمایه های سرمایه گذاران خارجی را فراهم کنیم تا علاوه بر توسعه اقتصادی و خدماتی شاهد ایجاد اشتغال برای جوانان باشیم چرا که ریشه بسیاری از مفاسد و آسیب های اجتماعی در عدم اشتغال جوانان است.
هاشمی از موسسات و بنگاه های اقتصادی مانند بانک پاسارگارد به دلیل مسئولیت شناسی در حوزه اجتماعی و همچنین توجه به حقوق مردم قدردانی کرد و اظهار داشت: این بانک، علاقمند به ایجاد ۷ هزار تخت بیارستانی در کشور است که می تواند فرصت های مناسب برای آموزش نیروی تخصصی در بخش خصوصی فراهم کند و امیدواریم سایر دستگاه ها نیز به مسئولیت اجتماعی خود توجه داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین طبق تفاهم نامه ای که با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء داشتیم آنها متعهد به ایجاد ۱۸ هزار تخت بیمارستانی در کشور شدند که تاکنون قرارداد ساخت ۲ هزارو ۶۰۰ تخت به امضا رسیده است.
هاشمی تاکید کرد: طبق پیش بینی که داشته ایم با هماهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ۲۰ هزار تخت نیز توسط سرمایه گذاران خارجی و با روش اجاره به شرط تملیک ایجاد خواهد شد که امیدواریم تا پایان دولت شاهد ساخت و تحویل بخشی از این تخت ها به مردم باشیم.
نظر شما