وي در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان اين مطلب افزود: كاركردهاي نوروز در ادبيات ديروز مشاهده مي شود، اما در شعر شاعران امروز بيشتر به كاركردهاي رواني و اجتماعي و عاطفي توجه شده و مسائل اقتصادي و ديني كم رنگ تر شده است.
اين شاعر و منتقد ادبي خاطرنشان كرد: بر اساس مكتب كاركردگرايي ، اگر كاركردهاي يك پديده از آن گرفته شود ، پديده در دراز مدت فراموش خواهد شد و اين امر متاسفانه در شعر شاعران امروز نمود پيدا كرده و جنبه هاي زيبا شناسي و عاطفي بيشتر از مفاهيم و كاركردهاي اجتماعي و ديني مورد توجه قرار گرفته است.
دكتر محمود اكرامي فر تصريح كرد : مخاطب امروز با توجه به گرفتاريهاي روزمره فرصت و لذت كشف در ادبيات را نداشته و وقت زيادي براي رمز و راز گشايي مطالب با استعاره و ابهام را ندارد .
به گفته اين شاعر، از ويژگي هاي جوامع صنعتي جديد سرعت و حركت است ، لذا در نظر دارد كه به بيشترين سود در كمترين زمان برسد و درنتيجه حوصله شنيدن قصايد بلند و استعاره و ابهام در اشعار را ندارد .
وي ياد آور شد : در شرايط كنوني ، نمي توان از استعاره و كنايه صحبت كرد ، شرايط امروز جامعه ، صريح و رك بودن و كوتاه و مختصر بودن و در عين حال مفيد بودن را مي طلبد .
نظر شما