دكتر ناصر قاسم زاده ، روان شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: تبعات رواني طلاق باعث مي شود بچه هاي طلاق نسبت به ساير اقشار جامعه آسيب پذير تر باشند. به همين دليل بهتر است سيستم قضا ، فردي كه سرپرستي فرزند را برعهده مي گيرد ، ملزم كند تا هم خود و هم كودك را در جلسات مشاوره روانشناسي شركت دهد.
وي در خصوص اهميت اين موضوع گفت: در اين جلسات مي توان به كودكان و زوج طلاق گرفته نحوه سازگاري با شرايط جديد را آموزش داد و ضمن كاهش لطمات طلاق ، به رشد سالم روان آنان كمك كرد.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اهميت نقش پدر و مادر در دوره هاي مختلف سني فرزندان ، افزود: كودكان طلاق به صورت ناخواسته وارد ورطه اي مي شوند كه در آن از موهبت يكي از والدين محروم مي شوند.
قاسم زاده از نبود پدر يا مادر در زندگي فرزندان طلاق به عنوان خلاء بزرگ زندگي آنان ياد كرد و گفت: اين موضوع باعث به وجود آمدن عقده هاي رواني در آنان مي شود. به مرور كه فرد رشد مي كند اين معضل پيچيده تر مي گردد و منجر به اختلالات عاطفي مي شود و به اين ترتيب فرد در معرض آسيب هاي اجتماعي قرار مي گيرد.
وي به عوارض نبود اين گونه مكانيسم هاي آموزشي و حمايتي در جامعه اشاره و اظهار داشت: اين موضوع باعث شده است در حال حاضر بچه هاي طلاق بيشتر به عارضه طلاق مبتلا مي شوند.
نظر شما