حجت الاسلام احمد احمدي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر با بيان اين مطلب افزود: معتقدم كه بايد تعادلي بين توسعه كمي و كيفي دانشگاه ها وجود داشته باشد و از ابتداي امر نيز اين مورد را به دانشگاه آزاد اعلام كرديم. ما نبايد هميشه و همواره به اين افتخار كنيم كه تعداد دانشجويان دانشگاه هاي كشور افزايش يافته است. افتخار كشور بايد تربيت دانشجويان قوي و مثمر ثمر باشد. تربيت دانشجوي ممتاز نيز تنها با وجود استاد متخصص امكان پذير است، مانند حوزه هاي علميه كه اساتيد توانا و قادر در آن به تربيت طلاب مي پردازند.
وي اضافه كرد: رشد غيرمنطقي توسعه كمي دانشگاه ها را مي پذيرم. متاسفانه اين رشد نامتعادل در بخش غير دولتي بيشتر از بخش دولتي صورت گرفته است. البته تا زماني رشد كمي مدنظر بوده اما الان زمان رشد توسعه كيفي است. اكنون بايد تلاش شود تا همزمان با توسعه كمي، كيفيت آموزش عالي نيز از رشد مناسبي برخوردار شود.
احمد احمدي يادآور شد: با توجه به رشد بيش از حد جمعيت در سال هاي 61 و 62 كه الان تبعاتش را در جامعه مشاهده مي كنيم رشد كمي قابل قبول بود اما در حال حاضر رشد جمعيت كنترل شده است و مي توان به رشد كيفي آموزش پرداخت.
وي اضافه كرد: كاهش تعداد دانش آموزان سبب مي شود آموزش و پرورش بتواند نفسي بكشد و ساخت و ساز مدارس كنترل شود. اين امر نيز سبب مي شود ضمن اينكه فارغ التحصيلان آموزش و پرورش كاهش يابد، تقاضا براي ورود به دانشگاه ها كاهش يابد. در واقع بستر براي بسط كيفي فراهم و مشكل كنكور نيز برطرف مي شود.
نظر شما