دكتر "محمد قدسي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: تاكنون 2 تن از اعضاي تيم دانشگاه صنعتي شريف ويزاي خود را اخذ كرده و به آمريكا اعزام شدند. يك عضو ديگر همچنان در انتظار دريافت ويزاي خود است و همراه مربي خود در آلمان به سر مي برد.
وي اظهار داشت: طي مذاكره با مسئول برگزاري مسابقات در آمريكا توافقات لازم در زمينه شركت دو نفر از اعضاي تيم در مسابقه به عمل آمده است و در صورت عدم اعزام نفر سوم مسابقه با حضور دو نفر اعزام شده برگزار مي شود.
مسئول برگزاري مسابقات ACM در ايران خاطر نشان كرد: مرحله نهايي مسابقه برنامه نويسي كامپيوتري در آمريكا از فردا آغاز مي شود.
وي يادآور شد: هيچ گونه حمايتي از سوي ايران جهت اعزام تيم دانشگاه صنعتي شريف به مسابقه ACM جهاني صورت نگرفت و اين تيم توسط Google كه يك شركت خارجي است حمايت مالي و اعزام شد.
مسئول برگزاري مسابقات ACM در ايران با بيان اين كه مسابقه نهايي در آمريكا تا 24 فروردين ماه ادامه دارد، اظهار داشت: سي امين مسابقه نهايي در تگزاس، با حضور 80 تيم از 40 كشور دنيا برگزار مي شود و كشورهاي چين، اروپاي شرقي و تيم هايي از دانشگاه هاي MIT و كشور كانادا رقباي سرسخت ايران در اين مسابقه به شمار مي آيند.
وي اضافه كرد: قرار گرفتن در 20 تيم اول افتخار بزرگي است و دانشگاه صنعتي شريف در سال 2001 مقام نهم و مدال نقره اين مسابقات را از آن خود كرد. دانشگاه صنعتي شريف پنجمين بار است كه به مسابقه نهايي ACM راه مي يابد.
به گزارش مهر، در مسابقات ACM دانشجويان شركت كننده در قالب گروه ها و تيم هاي سه نفري و با حضور يك سرپرست به رقابت مي پردازند. در اين رقابت دانشجويان بايد با استفاده از يك دستگاه كامپيوتر به حل هشت مسئله دشوار مي پردازند. دانشجوياني كه بتوانند اين مسائل را در حداقل زمان حل كنند به عنوان برنده مسابقه معرفي مي شوند.
محيط برگزاري مسابقات نرم افزار PC2 است كه در محيط شبكه هاي اختصاصي مسابقات، ارتباط بين كليه تيمها، داوران و مسئولان برگزاري مسابقات و تابلوهاي نمايش نتايج ارتباط برقرار مي كند.
كامپايلرهاي مورد استفاده دانشجويان Visual C++ 6.0 with SP6 و Java J2SE-1.4.2 SDK و eclips 3.0.1 و Borland Delphi7 خواهد بود.
نظر شما