عضو هيات تحقيق و تفحص چاي مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبر نگار اقتصادي مهر گفت: شناسايي عوامل و شخصيت هاي حقوقي و حقيقي و برخي دستگاه هاي اجرايي به عنوان وارد كنند گان چاي بدون هيچ تعرفه وثبت سفارش بويژه چاي احمد و دو غزال از مهمترين نتايج بر گزاري اين جلسات بوده است.
فخرالدين صابري ايجاد انگيزه در توليد كنند گان، فراهم آوردن شرايط مناسب براي عرضه چاي داخلي در بازار كشور و جلوگيري از واردات چاي خارجي را از جمله مهمترين موارد لحاظ شده در گزارش هيات تحقيق و تفحص چاي مجلس شوراي اسلامي ذكر كرد.
وي ممنوعيت واردات چاي به كشور را از عوامل قاچاق بي رويه چاي خواند و افزود: در حال حاضر اين ممنوعيت حربه اي را براي مافياي وارد كننده چاي به كشور جهت دريافت تسهيلات ايجاد كرده است كه نه تنها به رشد فناوري در صنعت چاي خدشه وارد مي كند بلكه با وارد كردن خسارات جبران ناپذير به كارخانه داران چاي، عرضه و تقاضا و نابساماني اين صنعت بازار اين صنعت راه به همراه خواهد داشت.
صابري با تاكيد بر نارضايتي چايكاران و كارخانه داران افزود: در حال حاضر با وجود ممنوعيت واردات چاي خارجي به كشور شاهد ورود غير قانوني حدود 300 هزار تن چاي از طريق مرزها هستيم .
وي نظارت دولت بربنادر كشور به عنوان معابر وارد كننده كالا ، برگزاري جلسات مشترك با حضور مسوولان وزارتخانه هاي جهاد كشاورزي و بازرگاني و هيات تحقيق و تفحص چاي و صاحبنظران صنعت چاي را از جمله راهكارهاي رفع موانع و مشكلات اين صنعت ذكر كرد .
صابري افزود : تنها واردات كمتر از چهار هزار تن چاي به كشور با ثبت سفارش انجام مي گيرد و اين در حالي است كه مشكل اساسي در ورود غير قانوني بيش از 200 هزار تن چاي خارجي به كشور است.
.
نظر شما