به گزارش خبرگزاري "مهر"، حجت الله سيقي، عضو هيئت داوري بخش مستند جشنواره ملي فيلم دانشجويي با بيان اين مطلب، توقع داوران را از دانشجويان در زمينه فيلم سازي بالا دانست.
سيقي گفت: ما صاحبان آثار را به چشم دانشجويان بيست و هفت سال پس از انقلاب مي بينيم. دانشجوياني كه نسبت به قبل، از امكانات و تكنولوژي فراواني مانند دسترسي به رسانه هاي مختلف، كتاب، استادان و كارشناسان برخوردارند. پس سطح توقع ما از كيفيت آثار آنها بيش از آن چيزي است كه به جشنواره ارسال شده است.
وي همچنين از نگاه تجاري دانشجويان به آثارشان اظهار گله مندي كرد وگفت: وقتي مي گوييم دانشجو، يعني كوهي از هيجان و دريايي از نگاه اما من كمتر نشان از تخصص هايي چون تدوين جذاب، زاويه هاي دوربين مناسب و برش هاي جالب ديدم. متاسفانه ما بيشتر شاهد آثار گزارش گونه بوديم.
عضو هيئت داوري بخش مستند جشنواره ملي فيلم دانشجويي كه بنيانگذار سينماي جوان نيز هست، با اعتقاد به اين كه جشنواره محل تقابل و تعامل انديشه ها است، نتيجه گيري و تجربه اندوزي از چنين جشنواره اي را مهمتر از برگزاري آن دانست.
وي افزود: بايد زمينه اي را فراهم كنيم تا دانشجوها خودشان هم آثار را نقد و بررسي كنند. در اين صورت مي توانند در حوزه هاي تخصصي فيلم سازي پيشرفت كنند.
حجه الله سيقي در پايان با تشكر از مسئولان برگزاري جشنواره، اظهار اميدواري كرد اين جشنواره در سال هاي آينده شاهد حضور پربارتر دانشجويان اين رشته باشد.
نظر شما