۲۹ فروردین ۱۳۸۵، ۱۳:۲۷

نتايج يك تحقيق نشان داد :

تحصيل كرده ها علاقه عجيبي به شهرنشيني دارند

تحصيل كرده ها علاقه عجيبي به شهرنشيني دارند

تحصيل كرده هاي دانشگاهي در آمريكا ترجيح مي دهند در شهرهاي بزرگ اين كشور زندگي كنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، بر اساس اين تحقيق، در حالي كه بسياري از شهرهاي بزرگ آمريكا ظرف 3 دهه گذشته جمعيت بالايي داشتند، تقريبا همه آنها پذيراي فارغ التحصيلان دانشگاهي بودند. تحصيل كرده هاي دانشگاهي در شهرهاي بزرگ اغلب شغل و فرهنگ بالا را جستجو مي كنند.

به گفته "ندهيل" استاد علم  اقتصاد در دانشگاه ايالت كلولند، درصد بالايي از مرفهين اقتصادي در شهرها را فارغ التحصيلان دانشگاهي تشكيل مي دهند.

كمي بيش از يك چهارم افراد 25 سال يا بالاتر در سال 2004، حداقل مدرك ليسانس داشتند و 84 درصد نيز داراي ديپلم يا مدرك معادل آن بودند. اين در حالي است كه در سال 1970تنها اندكي بيش از يك نفر از هر 10 فرد بزرگسال مدرك ليسانس داشتند و نيمي از مردم آمريكا ديپلم گرفته بودند.

سياتل بيشتري تحصيل كرده هاي دانشگاهي را در سال 2004 دارا است. اين آمار از بين 21 شهر بزرگ آمريكا طي سال هاي 1970 تا 2004 توسط خبرگزاري آسوشيتدپرس جمع آوري شده است. اين 21 شهر به دليل بزرگي و برخورداري از جايگاه خاص در تامين تعادل منطقه اي انتخاب شده اند.

ماساچوست، كانكتيكات و نيوجرسي جزو 5 ايالت برجسته آمريكا در برخورداري از آمار بالاي سالمندان تحصيل كرده در سال 2004 بودند.

كار كردن در شهرهايي كه از افراد تحصيل كرده چندان بهره اي نبرده بودند، از لحاظ اقتصادي به صرفه تر بود، چرا كه جذب افراد تحصيل كرده در اين شهرها كار دشواري به نظر مي رسيد.

بر طبق اطلاعات اداره آمار آمريكا، فارغ التحصيلان دانشگاهي در مقايسه با فارغ التحصيلان دبيرستاني در سال 2004 پول دارتر شده بودند. همچنين قيمت خانه در شهرهايي با آمار بالاي فارغ التحصيلان دانشگاهي بالاتر از ساير شهرهاي آمريكا بود.

سان فرانسيسكو گران ترين شهر در سال 2004 بود به طوري كه قيمت متوسط خانه در اين شهر 662 هزار دلار برآورد شد.
کد خبر 313523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha