۲۹ فروردین ۱۳۸۵، ۱۷:۰۰

پرهيز از عام گرايي، سطح كيفي آثار را بالا مي برد

پرهيز از عام گرايي، سطح كيفي آثار را بالا مي برد

جشنواره عرصه مناسبي براي عرض اندام كردن دانشجويان مستعد است.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، مسعود آب پرور، داور بخش تيزر و نماهنگ جشنواره ملي فيلم دانشجويان با بيان مطلب فوق، استقبال دانشجويان را از جشنواره بيش از حد تصور دانست.

وي علاقه مندي  دانشجويان را در زمينه ساخت فيلم و كليپ فوق العاده عنوان كرد و خصوص كيفيت آثار بخش  تيزر و نماهنگ و ملاك انتخاب برترين ها گفت: من ملاك انتخاب را حرفه اي بودن آثار نمي دانم، بلكه بيش از نشانه هاي حرفه اي، به دنبال ويژگي هايي مانند نوآوري، جسارت و نگاه جستجو گرانه در آثار مي گردم. آب پرور معدل كلي آثار ارسالي را در زمينه كليب و تيزر چندان درخشان ندانست.

اين داور جشنواره فيلم دانشجويي وجود يك مركز و متولي را به عنوان فرمانده و سازمان مدبر در زمينه ساخت ويدئو كليپ ها براي نظارت به ساخت آثار و جلوگيري از پراكنده كاري وحضور زائد نيروهاي متفرقه مفيد و لازم دانست.

او تاكيد كرد: وقتي جشنواره اي با  اين هزينه ها برگزار مي شود، حتما لزوم وجود آن احساس مي شده است.

بنابراين نبايد، از هدف جشنواره كه پيدا كردن افراد با استعداد و پيوند زدن آنها به بدنه رسانه است، دور شد.

آب پرور افزود: انتظار مي رود در زمينه كليپ و تيزر شركت كنندگان ضمن حفظ استانداردهاي حرفه اي و تجاري لازم، ايده ها و نگاه بديع خود را وارد جشنواره كنند.

آب پرور در پايان اظهار اميدواري كرد و با حركت بيشتر جشنواره به سمت زمينه هاي تخصصي كارامد و پرهيز از عام گرايي، ضريب خطاي جشنواره در سالهاي  آينده كمتر شود.

کد خبر 313630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha