به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري رويترز، سينگ گفت :"اميدوارم كه بتوانيم حمايت آلمان را در مورد توافق به دست آوردن تكنولوژي هسته اي از آمريكا جلب كنيم".
سينگ كه با روزنامه آلماني هندلزبلات گفتگو مي كرد، اظهار داشت:"انگليس، فرانسه و روسيه از اين توافق حمايت كرده اند".
در 2 ماه مارس سال جاري "جرج بوش" رئيس جمهوري آمريكا در سفر خود به دهلي نو و ديدار با سينگ توافقي را با وي امضا كرد كه بر اساس آن آمريكا متعهد به كمك به اين كشور در زمينه فناوري هسته اي شد.
اين امر علاوه بر جلب موافقت كنگره آمريكا همچنين بايد پشتيباني "گروه فراهم كنندگان هسته اي" را نيز كه آلمان يكي از اعضاي آن است، جلب كند.
سينگ همچنين در توجيه درخواست خود اعلام كرد: اين توافق مي تواند به اروپا نيز كمك كند، زماني كه نياز ما نفت و گاز به شدت افزايش مي يابد اين امر فشاري فوق العاده بر قيمت ها در بازارهاي جهاني خواهد داشت و رقابت را افزايش داده و ذخاير را كاهش خواهد داد".
وي گفت : من اميدوارم بتوانم آلمان را قانع كنم تا با نظر موافق با اين مسئله برخورد كند.
هفته گذشته "فرانك والتر اشتاين ماير" وزير امور خارجه آلمان ضمن انتقاد از اين توافق گفته بود: اين توافق در اوج گفتگو با ايران در مورد موضوع هسته اي اين كشور سودمند نخواهد بود.
بسياري از تحليلگران و مقامات سياسي حتي در آمريكا و هند، اين توافق را به مثابه سياست دوگانه آمريكا در قبال ايران و كره شمالي از يك طرف و هند و برخي ديگر از كشورهاي هم پيمان واشنگتن از سوي ديگر مي دانند.
نظر شما