دكتر "باقر لاريجاني" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر، ضمن ابراز تأسف از فقدان اين استاد فرهيخته افزود: شخصيت علمي استاد فرهودي به عنوان يكي از اساتيد بسيار ارزشمند طب كودكان و آلرژي در ايران مطرح بود.
وي خاطرنشان كرد: تأليفات بسياري زيادي از دكتر فرهودي در داخل و خارج از كشور به جا مانده و شاگردان بسيار خوبي تربيت كرده است. بسياري از شاگران استاد در حال حاضر از متخصصين آلرژي و ايمونولوژي هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران از استاد فرهودي به عنوان يكي از اساتيد تأثيرگذار دانشگاه علوم پزشكي تهران نام برد و ياد آور شد: وي توانست رشته ايمونولوژي را در اين دانشگاه و كشور پايه گذاري كند.
وي اضافه كرد: يكي از مشخصات بارز دكتر ابوالحسن فرهودي خستگي ناپذيري وي بود كه تا واپسين روزهاي زندگي خود به عنوان اولين نفر در گزارش هاي صبحگاهي شركت مي كرد و اين خصلت را از دكتر قريب فراگرفته بود. به جرات مي توان گفت دكتر فرهودي مانند دكتر قريب تا زماني كه توانش به او اجازه مي داد در خدمت بيماران و دانشجويان بود.
به گزارش مهر، دكتر ابوالحسن فرهودي در سال 1303 هجري شمسي در شهر مقدس قم به دنيا آمد و پس از گذراندن دوره طب عمومي و دوره تخصصي كودكان را در دانشكده پزشكي دانشگاه تهران در كنار استاد خود دكتر قريب در دانشكده پزشكي دانشگاه تهران به خدمت مشغول شد. وي بنيانگذار رشته فوق تخصصي ايمونولوژي آلرژي در ايران و موسس بخش فوق تخصصي ايمونولوژي آلرژي درمركز طبي كودكان در دانشگاه علوم پزشكي تهران بود و در 31 فروردين ماه 1385 به ديار باقي شتافت.
نظر شما