به گزارش خبرگزاري "مهر"، مهندس مهدي افراسيابي، رئيس هيئت مديره سروش رسانه با بيان اين مطلب، ضمن معرفي پرتال به عنوان درگاهي كه تمام اطلاعات و محتواي مورد نياز مردم را يكجا و تحت عنوان يك پايگاه در اختيار كاربران اينترنتي قرار مي دهد، اظهار داشت : وظيفه ملي و مزاياي فناوري اطلاعات و ارتباطات در زمينه هاي گوناگون ما را بر آن داشت كه پرتال عظيمي را طراحي كنيم كه با دارا بودن كليه كاربردهاي الكترونيكي مفيد بتواند نياز كاربران ايراني را به اينترنت جهاني و مراجعه به سايت هاي yahoo و google و ... كاهش دهد.
معاون رئيس سازمان صدا و سيما، ميزان سرمايه گذاري اوليه براي تهيه محل در شهرهاي مختلف، تامين خطوط ارتباطي پرسرعت EL، سخت افزارهاي رايانه اي و برخي نرم افزارهاي مورد نياز را 8 ميليارد تومان عنوان كرد و افزود: پيش بيني ما براي اجراي پرتالي كه قابل رقابت با سايت هاي پربيننده جهاني همانند yahoo و google باشد، مبلغي در حدود 45 ميليارد تومان است.
وي در ادامه گفت : پرتال (درگاه) در 5 فاز زماني ارائه خواهد شد و برآورد هزينه ما براي اجراي پرتال تا فاز سوم كه در اين محله تقريبا كليه كاربردهاي الكترونيكي مفيد در اختيار كاربران قرار مي گيرد، حدود 3 ميليون تومان است. هر كدام از اجزاي پرتال با نام و آدرس مستقل به نوبت راه اندازي مي شود و در نهايت كليه اجزا به يكديگر پيوسته و زير چتر هدايتي پرتال قرار مي گيرد.
افراسيابي اولين جزء از فاز اول پرتال را سايت ايران سيما معرفي كرد و افزود: سايت اينترنتي ايران سيما به آدرس www.Iransima.ir براي قرار دادن برنامه هاي راديو و تلويزيون سازمان صدا و سيما روي اينترنت طراحي شده و در حدود 15 ماه است كه بصورت آزمايشي كار خود را آغاز كرده است.
وي در حال حاضر بيشتر مشتريان اين سايت را ايرانيان خارج از كشور عنوان كرد و اظهار داشت : عليرغم زحمات و فعاليت هاي انجام شده، هنوز زير ساخت هاي مخابراتي كشور نمي تواند جوابگوي تصاوير متحرك (ويدئ) با كيفيت مطلوب براي مردم كشورمان باشد، ولي ايرانيان خارج از كشور، بدون هيچگونه مشكلي مي توانند برنامه هاي تلويزيوني ايران را از اينترنت تماشا كنند.
معاون رئيس سازمان صدا و سيما ادامه داد : در حال حاضر اين سايت بدون اعلام عمومي مشتريان ثابتي دارد و با توجه به اينكه در برخي زمان ها، پهناي باند به بيش از يكصد مگابايت در ثانيه مي رسد، مي توان اميدوار بود كه با بازنگري در سخت افزار، نرم افزار و اعلام عمومي با اقبال چشمگيري روبرو شود.
وي همچنين گفت: كاربردهاي الكترونيكي مختلف از قبيل آموزش الكترونيكي (E-Learning) سرويس پيام كوتاه SMS، پست الكترونيكي، بازي هاي رايانه اي و شبكه اي، كارت تبريك و تسليت، تجارت الكترونيكي و سايت تبليغات بازرگاني با هدف معرفي، شناسائي و خريد و فروش كالا و خدمات به روش مدرن اينترنتي، از ديگر اجزاء پرتال است كه آماده بهره برداري است.
رئيس هيئت مديره سروش رسانه ادامه داد : ارائه مشاور پزشكي، خانواده ، جوانان ، وب لاگ و دانشنامه با قابليت جستجو (search) و لينك نيز در نيمه اول سال جاري ارائه مي شود.
وي از حضور تاثيرگذار در عرصه اطلاع رساني خبر داد و گفت : در زمينه توليد و عرضه خبر نيز به زودي فعال مي شويم.
افراسيابي ضمن معرفي موسسه سروش رسانه به عنوان واسطه تعاملي سازمان صدا و سيما با مردم اظهار داشت : وظيفه ما توليد و عرضه محتوا به مردم، تقويت شركت هاي خصوصي و كمك گرفتن از اقشار مردم در اين زمينه است.
وي عدم تعامل بين دستگاههاي پخش عمومي و مخابرات را به عنوان يكي از مشكلات فراروي دستگاههاي ارتباطي در سراسر دنيا عنوان كرد و افزود: دستگاههاي ارتباطي در ايران نيز از اين قاعده مستثني نيستند، ولي در دهه اخير با توجه به رايزني هائي كه با وزارت فناوري و اطلاعات انجام شده، همكاري دو دستگاه بهتر شده ولي ايده آل نيست.
افراسيابي ضمن تشكر از همكاري شركت فناوري اطلاعات وابسته به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات ، اظهار اميدواري كرد كه در آينده با هدف قراردادن توليد و عرضه محتوا در دنيا و رسيدن به نهايت مطلوب بيش از گذشته از همكاري وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات برخوردار شود.
نظر شما