حميد ضميري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج اظهار داشت: در بررسي 300 مصوبه از 13 شهر در استان تهران اين آمار به دست آمده كه البته شامل كلانشهرهاي تهران و كرج نيست.
وي افزود: شوراها بيشتر شوراي شهرداري بوده اند تا شوراي اسلامي همه شهر و اين يكي از نقايصي است كه بايد در دوره هاي بعد اصلاح شود.
ضميري با انتقاد از عملكرد برخي شوراهاي اسلامي خاطر نشان كرد: به عنوان نمونه از سه سال پيش تقاضاي حسابرسي از شهرداري كرج توسط شوراي اسلامي مطرح شده است اما اين تقاضا تاكنون انجام نشده است و جاي تعجب است كه چرا چنين كاري عملياتي نمي شود.
وي تصريح كرد: حسابرسي مي تواند افراد خدوم و متخلف را به جامعه معرفي كند و جلوي بسياري از لغزشها را بگيرد در حالي كه شوراي اسلامي كرج به اين امر توجه نكرده است.
ضميري ادامه داد: تصويب برخي طرحهاي آرماني در شوراها از ديگر مشكلاتي است كه جاي تامل دارد و برخي شوراها طرحهايي را مصوب مي كنند كه قابليت اجرايي ندارند و شهرداريها نيز در خصوص آنها دچار مشكل مي شوند.
وي يادآور شد: قوانين موجود براي فعاليت سازنده شوراهاي اسلامي كافي است اما از ظرفيت قانوني استفاده كافي نمي شود و به همين علت شهروندان بلاتكليف مي مانند .
مدير امور شهري و روستايي استانداري تهران اظهار اميدواري كرد: تجربيات به دست آمده در دو دوره شوراهاي اسلامي فراروي اعضاي شوراهاي دوره سوم قرار گيرد و اشتباهات آنان تكرار نشود.
نظر شما