به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر "فرهاد دانشجو" صبح امروز در نشست خبري كنگره بين المللي مهندسي عمران افزود: هفتمين كنگره بين المللي مهندسي عمران با هدف ارائه آخرين دستاوردهاي علمي دنيا برنامه ريزي شده تا بدين وسيله هر آنچه در گرايش هاي متفاوت مهندسي عمران و تمامي زمينه هاي مرتبط با مديريت ساخت در دنيا اتفاق افتاده و همچنين مرزهاي دانش اين رشته در اختيار محققين و متخصصي امر قرار گيرد.
وي با بيان اين كه اولين گام در اجرايي كردن توسعه يافتگي ايران، ساخت و ساز است، اظهار داشت: در صورتي كه دستاوردهاي علمي را نيز در اين زمينه ارائه كنيم به توسعه يافتگي كشور در زمينه ساخت و ساز كمك مي شود.
رئيس دانشگاه تربيت مدرس گفت: اين كنگره فرصت خوبي را فراهم مي كند تا محققين و مهندسين مشاور با يكديگر ارتباط برقرار كنند و از تجربيات يكديگر نيز بهره مند شوند.
وي با اشاره به اهداف ديگر اين كنگره افزود: ارائه گام هاي علمي و اجرايي كه تا كنون ايران در زمينه ساخت فرودگاه، سد، مهندسي زلزله و .. برداشته است از ديگر اهداف هفتمين كنگره بين المللي مهندسي عمران است تا بدين وسيله در حضور متخصصين خارجي توان علمي و اجرايي كشور در زمينه ساخت و ساز ارائه شود.
"دانشجو" ادامه داد: همزمان با اين اهداف فضايي فراهم مي شود تا مهندسين عمران كشور براي فتح بازارهاي خارجي تلاش كنند و زمينه اي براي صدور خدمات مهندسي عمران كشور به وجود مي آيد.
وي ابراز اميدواري كرد: دانشگاهيان كشور بتوانند مشكلات علمي خود را در زمينه مهندسي عمران پيدا كنند.
رئيس كنگره بين المللي مهندسي عمران آخرين هدف از برگزاري كنگره را ارتقا سطح دانش دانشجويان مهندسي عمران دانست و گفت: دانشجويان با آشنايي از آنچه در زمينه مهندسي عمران دنيا اتفاق مي افتد در كارهاي پايان نامه و رساله خود از دوباره كاري جلوگيري مي كنند و به نوآوري مي پردازند.
وي با بيان اين كه اين كنگره تا كنون هيچ بودجه اي را از دانشگاه دريافت نكرده است، افزود: اين كنگره با حمايت شركت ها و سازمان هاي خارج از دانشگاه برگزار مي شود. شركت هاي مختلف نفت و گاز، سازمان محيط زيست، شهرداري، شركت ملي صنايع پتروشيمي، كميته ملي كاهش بلايا، انجمن مهندسي زلزله ايران، وزارت مسكن و ... از ديگر حاميان اين كنگره به شمار مي آيند.
دكتر دانشجو اظهار داشت: با 160 متخصص برجسته دنيا در زمينه مهندسي عمران مكاتباتي را انجام داديم و 70 نفر از آنها در كميته علمي كنگره به دانشگاه در داوري مقالات كمك كردند و همچنين 10 نفر از آنها در سخنراني هاي كليدي كنگره شركت مي كنند.
وي همچنين يادآور شد: اساتيد بسياري از كشورهاي آمريكا، ايتاليا، چين، اسپانيا، اتريش، انگليس، يونان، ژاپن و هندوستان در كار داوري مقالات اين كنگره كمك كردند و همچنين اساتيدي از دانشگاه هاي كانادا، ميلان، پارما، اوهايو، توكيو، كوئيزلند، برلين در اين كنگره به ايراد سخنراني مي پردازند.
نظر شما