دكتر حسين ساري مدير شبكه قرآن سيما در گفتگو با خبرنگار "مهر" مهارت و تجربه را لازمه كار رسانه اي در هر حوزه از جمله دين عنوان كرد و گفت: رسانه ها مي توانند در خدمت مفاهيم ديني قرار بگيرند، اما فعالان اين حوزه بايد آشنا به زبان رسانه خود و مقوله هاي ديني باشند و يا به ايجاد تعامل ميان اهل رسانه و عالمان دين پرداخته و از تجربه لازم در زمينه انتقال مفاهيم ديني به اين وسيله برخوردار باشند.
وي رسانه را ابزاري نيرومند براي گسترش دين معرفي كرد و افزود: رسانه ها كاركردهاي متفاوتي دارند كه يكي از آنها پرداختن به مسائل ايدئولوژيك است و در كشور ما كه ايدئولوژي بر مبناي توحيد استوار است رسانه ها بايد توجهي جدي به حفظ و گسترش اسلام و قرآن داشته باشند، به ويژه در زماني كه فرهنگ جهاني سازي بر كل جهان حاكم شده است.
وي به مخاطب شناسي اشاره كرد و افزود: رسانه ها بايد مخاطب خود را بشناسند و به نياز او پاسخ دهند وگرنه موفق نبوده و نمي توانند دوام آورند.
مدير شبكه قرآن سيما زبان غيرمستقيم را در ارائه مفاهيم مذهبي بسيار مؤثرتر دانست و گفت: رسانه ها با انتخاب زبان غيرمستقيم تأثير بيشتري بر مخاطب گذاشته و به شعور او احترام مي گذارند به همين دليل شبكه قرآن تصميم گرفته از قالبهاي نمايشي بهره ببرد و به توليد كار در اين زمينه بپردازد.
حفظ هويت ديني در عصر ارتباطات(15)
مهارت اهل رسانه نقش مهمي در تعميق باورهاي ديني دارد
اهل رسانه در شرايطي مي توانند به انتقال، حفظ و تعميق مفاهيم ديني بپردازند كه زبان و مخاطب خود را شناخته و مهارت و تجربه كافي براي اين كار را داشته باشند.
کد خبر 320802
نظر شما