به گزارش خبرنگار اقتصادي "مهر"، سردار محمد رضا نقدي كه در حاشيه جلسه بررسي مسائل و مشكلات صنوف كيف و كفش و تبيين راهكارهاي مبارزه با قاچاق كالا سخن مي گفت، اظهارداشت: هيچ مشكلي حل نشدني نيست هرچقدر كه بزرگ باشد، اما بايد لوازم كار به اندازه كافي فراهم شود.
وي با اشاره به اينكه يكي از لازمه هاي حل مشكل انسجام در بين تمام توليد كنندگان، اصناف و سازمان هاي مربوطه است گفت: ما انتظار داريم صنعت كشور از يك انسجام خوبي برخوردار شود چرا كه در مقابل همه ما تهديدي كه همان قاچاق كالاست وجود دارد.
نقدي افزود: در صورت نبود انسجام كلي در ميان صنعتگران تمام اقتصاد ملي متضرر خواهد شد اعم از توليد كننده، مصرف كننده و فروشنده، چرا كه ارزش پول ملي ساقط مي شود.
وي افزود: برهمين اساس، بايد به طور دسته جمعي كار كرد چرا كه همه ما در مقابل تهديد قاچاق كالا از بيرون هستيم.
رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز افزود: در عرصه اقتصاد همه شيپورها بايد براي مقابله با تيم مقابل باشد به طوريكه در اين ميان صنعتگر و فروشنده به دنبال سود خود و دولت به دنبال درآمد بااشد، اما همه اينها بايد خط قرمزي داشته باشد تا توان ملي لطمه نبيند.
وي افزود: شرايط امروز بازار دنيا بر اساس انسجام اقتصادي است و شرايطي بايد فراهم شود تا توان رقابتي پيدا كنيم كه لازمه آن اتحاد صنعتگران، اصناف و سازمان هاي مربوطه است.
وي افزود: براي مبارزه با قاچاق كالا بايد تيمي تشكيل دهيم و راهكارهايي را در آن دنبال كنيم تا توليد كنندگان علاوه بر كاهش هزينه بتوانند در عرصه بين المللي رقابت داشته باشند.
وي درباره افزايش حقوق و دستمزد كارگران، افزود: ا بايد در راستاي كاهش هزينه ها، تورم ، سود بانكي ، قدمهايي را برداريم كه جهت گيري خوبي در دولت نهم انجام شده است.
وي در خصوص مبارزه با قاچاق كالا گفت: در اين زمينه براي ترويج كالاي داخلي بايد فرهنگسازي صورت گيرد تا مردم متوجه اهميت ارزش گذاري روز كالاهاي داخلي باشند.
نقدي خاطر نشان كرد: بر اساس قانون سال 85 مبارزه با قاچاق كالا در همه جاي كشور ضروري دانسته شده و لذا منحصر به مرزها نمي شود.
وي افزود: سازمان تعزيرات، نيروي انتظامي و ارگانهاي ذيربط بايد نسبت به اين قانون آموزش لازم را ببينند تا در ترويج فرهنگ داخلي ، فرهنگ سازي شود.
رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز با اشاره به اينكه كم اظهاري ارزش كالا در گمركات كشور وجود دارد، افزود: اميدوارم با مذاكره اي كه با مسئولين سازمان مالياتي انجام شد اين مسئله مرتفع گردد.
وي افزود: چنانچه افراد در گمركات كشور كم اظهاري كنند مسئله را بررسي كرده، سراغ بازار مي رويم و ماليات را از آنها مي گيريم.
رئيس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز اقدامات نرم افزاري را از جمله ديگر اختيارات ستاد دانست كه مي توان با استفاده از اين سيستم نرم افزاري، مسئله قاچاق را مهار كرد.
وي از صنعتگران خواست كه انتقادات و مطالبات خود را مطرح كنند تا صنعت كشور تقويت شود.
نقدي در مورد فروش مجدد كالاهاي قاچاق در كشور گفت: موارد قانوني براي اين امر نيز وجود دارد از جمله اينكه وارد كننده تعرفه لازم را بپردازد.
نظر شما