به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "فرشاد مومني" - استاد دانشگاه و كارشناس مسائل اقتصادي در اين مراسم اظهار داشت: "حسين عظيمي" در تمام فراز و نشيب هايي كه در دوران فعاليت هاي علمي و مديريتي خود داشت هيچ تغييري نكرد و اين تغيير نكردن براي جامعه اي كه اقتصادش يك اقتصاد سياسي و رانتي است بايد چقدر سخت و چقدر پرهزينه باشد؟!
وي افزود: "حسين عظيمي" در جايگاه يك دولتمرد بر اين اعتقاد بود كه توسعه بدون مشاركت امكان پذير نيست و در مقام يك اقتصاددان نيز نمي توانست بي تفاوت بنشيند. وقتي كه گزارش هاي پردازش شده سرشماري سال 75 را نگاه مي كرد اشك مي ريخت و مي گفت اگر بيانيه اي صادر نكنيم و عكس العملي نشان ندهيم مثل اين است كه نسبت به زندگي ميليون ها نفر بي تفاوت بوده ايم.
دكتر "مومني" در توصيف منش شادروان "حسين عظيمي" اظهار داشت: منش وي منش شرافت حرفه اي و علمي بود و يكي از بزرگترين يادگارهايي كه به جا گذاشته اين است كه با هيچ توجيهي اين شرافت ها را نفروخت.
به گزارش مهر، شادروان دكتر "حسين عظيمي" استاد دانشگاه، دولتمرد، برنامه ريز اقتصادي و صاحب نظر و كارشناس مسائل اقتصادي در سال 1344 در رشته اقتصاد دانشگاه تهران تحصيلات آكادميك خود را شروع كرد و موفق به دريافت فوق ليسانس اقتصاد توسعه در دانشگاه تهران شد.
مرحوم"عظيمي" دانشجوي ممتاز دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران بود و به اين سبب بورس تحصيلي جهت ادامه تحصيلات آكادميك در دانشگاه آكسفورد به وي تعلق گرفت و موفق به اخذ درجه دكتري دانشگاه آكسفورد در رشته "اقتصاد توسعه" شد. موضوع رساله وي "رابطه رشد اقتصادي، توزيع درآمد و فقر در علم اقتصاد با تكيه بر مسائل ايران" بود.
وي مديريت گروه اقتصاد واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي، عضويت در ستاد مركزي سازمان برنامه و بودجه و رياست موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامه ريزي كشور، عضويت در هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي و تدريس در چند دانشگاه را در كارنامه فعاليت هاي خود ثبت كرده است.
نظر شما