دكتر "عباس علي زالي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر در كرج گفت: با افزايش توان علمي در بخش كشاورزي و منابع طبيعي، راهكارهاي بهتري براي بهره گيري از منابع خدادادي و ارتقاء كيفيت و كميت محصولات كشاورزي برداشته خواهد شد.
وي افزود: با افزايش سطح سواد كشاورزان و بكار گيري فارغ التحصيلان رشته هاي مرتبط در اين بخش، ضمن مطلوبتر شدن وضعيت معاش توليد كنندگان در دنياي رقابت و صادرات نيز وارد خواهيم شد و به تعامل با ساير كشورهاي صاحب نام در امر توسعه و صادرات مي پردازيم.
دكتر "زالي" در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: زمين در اختيار 60 درصد از كشاورزان كمتر از پنج هكتار و بخشي از اين تعداد نيز زير يك هكتار زمين دارند كه اين مقدار زمين براي امرار معاش آنها بسيار ناچيز است.
وي گفت: 60 درصد از توليد كنندگان و كشاورزاني كه زمين هاي زراعي آنها مساحتي بالاي 50 هكتار است نيز سواد كشاورزي ندارند و به همين دليل قادر به استفاده از تمام ظرفيت هاي خود نيستند.
اين مسئول ضمن تاكيد بر بهره گيري از فارغ التحصيلان بخش كشاورزي در امر توليد يادآور شد: هم اكنون 350 هزار فارغ التحصيل رشته هاي كشاورزي در كشور وجود دارند كه به دليل نبود امكانات و تسهيلات بيكارند.
نظر شما