جهانگير كوثري ضمن بيان اين مطلب در كفتگو با خبرگزاري "مهر" در مورد تعيين سهميه براي توليد فيلم اول از سوي اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد و شرط صدور پروانه ساخت براي آثار خارج از سهميه به شرط نداشتن تعهد اكران گفت: "پتانسيل درخواست ساخت فيلم هاي اول در سال شايد به ده مورد هم نرسد و سال هايي بوده كه گاه يك يا دو درخواست داشته ايم. چون با وضعيتي كه سينما در حيطه توليد و نمايش فيلم دارد، سرمايه گذاري كه براي فيلم اول يك كارگردان سرمايه گذاري كند كم پيدا مي شود."
تهيه كننده "خون بازي" تاكيد كرد: "تعيين سهميه كار خوبي است و مازاد بر سهميه هم اگر فيلمي توليد شود، تهيه كننده هم وقتي با ريسك نداشتن امكان نمايش فيلمش روبه رو شود، قطعاً به سمت توليد فيلم نمي رود. اين طرح با توجه به ظرفيت محدود و اندك سالن هاي نمايشي كشور در اين مقطع فعلي مي تواند جنبه هاي مثبت زيادي داشته و به نفع سينما باشد."
كوثري خاطرنشان كرد: "البته تهيه كنندگان كمي حاضر مي شوند سرمايه خودشان را براي توليد فيلم يك كارگردان اول در اختيار او قرار دهند، چون از ميزان توانايي و شناخت كارگردان اطلاع درستي در ميان نيست. ولي اگر كار تهيه كننده توام با شناخت و تحصيل در رشته مربوط باشد مي تواند تا حدودي توانايي كارگردان جوان را حدس بزند. به طور مثال در سال گذشته تهيه فيلم اول خانم مونا زند حقيقي به نام "عصر جمعه" را با اطمينان به توانايي و تبحر ايشان انجام دادم و در عمل هم فيلم جزو آثار موفق جشنواره بود."
نظر شما