به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، دكتر "نادري منش" عصر روز گذشته در مراسم اولين دوره فارغ التحصيلي رشته كارشناسي ارشد بازاريابي و تجارت الكترونيك در تالار شهيد مطهري دانشگاه تربيت مدرس افزود: جهاني شدن و درنورديده شدن مرزها را به راحتي مي توان در رشته بازاريابي و تجارت الكترونيك نشان داد.
معاون آموزشي دانشگاه تربيت مدرس بحث دوم هزاره سوم را تحت عنوان خصوصي سازي در آموزش معرفي كرد و گفت: تأسيس مراكز آموزشي خصوصي يك بحث جدي در تمام دنيا است و حتي در جاهايي كه نسبت به رايگان بودن آموزش حساسيت دارند نيز در حال گسترش است و لزوم آن در كشور پرجمعيتي مثل ايران در كنار محدوديت هاي امكانات يك ضرورت است.
وي افزود: لازم است كه نهاد دانشگاه در كنار رسالت دولتي بودن خود وارد فازهايي همچون ايجاد دوره هاي مشترك بين المللي در راستاي تكميل ظرفيت خود شوند.
دكتر "نادري منش" بحث سوم هزاره سوم را بحث شناوري يا ديناميك در آموزش خواند و اظهار داشت: بايد فرم هاي مختلف آموزش از جمله كوتاه مدت، ميان مدت و مدركي را با فراخور حال و نياز سازمان و فرد متقاضي راه اندازي كرد.
به گزارش مهر، دكتر "نادري منش" در بخشي از سخنان خود در خصوص رشته كارشناسي ارشد بازاريابي و تجارت الكترونيك در دانشگاه تربيت مدرس اظهار داشت: 200 نفر در اولين دوره پذيرش اين رشته در سال 82 متقاضي تحصيل در آن بودند كه 40 نفر موفق به ورود شدند و اكنون 30 نفر فارغ التحصيل شده و پس از آن 30 نفر در هر دوره پذيرش شده اند.
دانشجويان اولين دوره "كارشناسي ارشد بازاريابي و تجارت الكترونيك" براي نخستين بار روز گذشته موفق به دريافت مدرك فارغ التحصيلي اين رشته در سطح خاورميانه در دانشگاه تربيت مدرس شدند.
نظر شما