به گزارش خبرگزاري "مهر"، حسن بيادي كه در نخستين گردهمايي دبيران استاني جمعيت آبادگران جوان سخن مي گفت با بيان اين مطلب، افزود: قبل از انقلاب حزب نداشتيم و اگر حزبي بود تحت سلطه فعاليت مي كرد و فعال ترين آنها حزب رستاخيز و توده بود.
وي ادامه داد: انقلاب اسلامي هم يك انقلاب حزبي نبود، بلكه انقلاب اعتقادي و فرهنگي بود كه در راس آن مرجعي كه يك رهبر اصول گراي واقعي بود، قرار داشت.
سخنگوي آبادگران جوان با بيان اينكه پيروزي انقلاب را نمي توان به حساب احزاب و گروه ها گذاشت، تصريح كرد: نخستين حزبي كه بعد از انقلاب تشكيل شد، حزب جمهوري اسلامي بود، اما همان سال هاي اوليه انقلاب منحل شد.
"زمان جنگ نيز، احزاب و گروه ها آنچنان تاثير نداشتند؛ چرا كه همه ذهن ها معطوف به جنگ بود، اما بعد از جنگ مسائل سياسي و بحث سازندگي پيش آمد و چپ و راست شكل گرفت و روحانيت و روحانيون جدا شدند. بعدها هم كارگزاران سازندگي و مشاركت و گروه هاي ديگر شكل گرفتند".
بيادي با تاكيد بر اينكه "مردم از اين احزاب و گروه ها منتفع نشدند"، افزود: احزاب و گروه ها نتوانستند جاي خود را بين مردم باز كنند؛ چرا كه در راس اين احزاب و گروه ها نوعا با هم رفيق بودند ولي خارج از برنامه هايشان هميشه زد و خورد بوده و به ضرر همديگر رفتار مي كردند و هميشه هم يك گروه آمده و گروه ديگر را حذف كرده و آن گروه حذف كننده نيز نتوانسته جايگاه آن گروه حذف شده را بگيرد.
اين فعال سياسي كه در اظهاراتش احزاب و گروه ها را به دو بال تشبيه كرد، ياد آور شد: داخل كشور ما احزاب و گروه ها فقط براي گرفتن پست ها و صندلي ها دارند تلاش مي كنند و اين بسيار خطرناك است.
بيادي افزود: احزاب براي انتخابات فعاليت مي كنند و كرسي ها را مي گيرند و سپس به راحتي براي حزب شكست خورده مجلس فاتحه مي گيرند و در حقيقت بدون خون ريزي سر حزب رقيب بريده مي شود و اين همه هزينه هيچ نتيجه اي در بر ندارد.
عضو آبادگران شوراي شهر تهران با ياد آوري ديدگاه برخي احزاب نسبت به جوانان كه خود را طبيب و آنها را بيمار مي دانند، گفت: جوانان بيمار نيستند، بلكه درمان دردهاي جامعه هستند. آنها بحران نيستند،؛ بلكه فرصتند و ما با حركت ها و سياست هايي كه داشتيم از آنان بحران ساخته ايم.
"در جامعه نيز، زنان ما بي حجاب نيستند، بلكه مسئولان فرهنگي ما بي حجابند؛ يعني سياست ها و منش ها، آنها را بي حجاب و بد حجاب كرده است".
سخنگوي آبادگران جوان با بيان اينكه ما با سياست هايي كه باعث اين مريضي در جامعه مي شود، كار داريم ادامه داد: ما به كوتاهي هايي كه باعث بروز اين مسائل مي شود، اعتراض داريم و معتقديم كه بزرگ ترين مشكلات اين مملكت را جوانان مي توانند حل كنند و اميد نظام و رهبر نيز به همين جوان هاست.
بيادي با اشاره به برخي اظهارات كه همزمان با سالروز تاسيس جمعيت آبادگران مطرح شده، متذكر شد: براي ما در آبادگران جوان مهم نيست كه در اين جمعيت چه كسي به چه كسي راي داده، بلكه براي ما مهم اين است كه در جمهوري اسلامي راي داده است. كسي كه نظام را قبول دارد، به هر كسي مي تواند راي بدهد، چرا كه كساني كه كانديداي رياست جمهوري شده اند از نظر شوراي نگهبان صلاحيت حداقل را داشته اند و من حق ندارم كسي را تخريب كنم و فقط بايد كانديداي خودم را تبليغ كنم.
اين عضو ارشد آبادگران جوان در بخش ديگري از سخنان خود به تشريح فعاليت هاي آتي تشكل متبوعش پرداخت و اظهار داشت: ما قصد داريم كمك نظام باشيم.
بيادي گفت: نه تنها به دولت، براي قوه قضائيه و قوه مقننه هم مي خواهيم كار كنيم و در يك كلمه مي خواهيم براي نظام كار كنيم. دنبال فرد رفتن خطرناك است؛ چرا كه فرد محدود است و مي تواند به اين طرف يا آن طرف برود ولي ما دنبال نظام هستيم و هر كس هم در اين مسير حركت كرد، دنبال او هستيم.
وي در خاتمه تاكيد كرد: اگر ما دنبال گسترش تفكر بسيجي برويم مطمئنا خيلي از كارها و مشكلات حل مي شود؛ زيرا كار سياسي كردن فقط مرگ و درود گفتن بر فلاني و بهماني نيست؛ لذا بحث ايجاد كميته ها را پي گيري كرديم و كارهاي آن نيز آغاز شده است.
نظر شما