به گزارش خبرگزاري مهر ، دكتر سيد شهاب الدين صدر روز گذشته در مشهد ، با تاكيد بر اهميت جايگاه اخلاق حرفه اي درعلم مقدس طب اظهار داشت: اگر پاسخ هر مشكل مبتلا به را در بستر اعتقادات ديني واحكام الهي ، كارشناسي تخصصي كنيم حتما پاسخ مشكلات يافت مي شود.
وي ، قصور و تخلفات پزشكي را ناشي از فاصله گرفتن از چارچوب و مباني اصيل مذهبي و الهي در جامعه دانست و گفت: با احياي مباني اخلاقي وكار حرفه اي ، بسياري از مشكلات حل خواهد شد.
صدر ، بيشترين شكايات مردمي از پزشكان راناشي از وقفه در روند مستمر كسب مهارت و اطلاعات فني توسط پزشكان بر شمرد و اظهار داشت: بيشترين شكايات مردمي به دنبال مقاومت پزشكان در مقابل نصيحت پذيري ، دور شدن از علم جديد به دليل نداشتن تلاش مستمر و فاصله گرفتن از مرزهاي اخلاقي حادث مي شود.
وي با اشاره به نتايج مطالعه اي 5 ساله در بررسي نوع تخلفات پزشكي اظهار داشت: بيشترين تخلفات پزشكي ناشي از صدمات جسماني ، سهل انگاري ، فوت بيمار ، عمل جراحي ناموفق ، دريافت حق الزحمه هاي بالا و نامتعارف و تشخيص غلط است.
رئيس سازمان پزشكي قانوني كشور تاكيد كرد: وقت در تشخيص بيماري و انتخاب بهترين روش درماني بدون لحاظ تعاملات ارتباطي و اقتصادي خاص مي تواند از شكايات بيماران از پزشكان را بكاهد و بر اعتماد به پزشك به عنوان يكي از اركان موثر در بهبودي بيماران بيافزايد.
صدر ، توجه به بيمار ، شرافت ، صداقت و دقت در راهنمايي بيماران را از بهترين خصوصيات پزشكان بر شمرد و گفت: بيشترين انگيزه شكايات مردمي ، تصحيح اخلاق پزشك است به طوري كه پزشك با تواضع و فروتني اشتباه خود را بپذيرد.
نظر شما