۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۵:۳۴

حداد عادل در ديدار با برگزيدگان المپيادها:

هيچ كشوري بدون قدرت علمي نمي تواند نيرومند و پايدار باشد/ پيشرفت در فناوري و اقتصاد مستلزم پيشرفت علمي است

هيچ كشوري بدون قدرت علمي نمي تواند نيرومند و پايدار باشد/ پيشرفت در فناوري و اقتصاد مستلزم پيشرفت علمي است

غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي علم و دانش را از اركان بقاي كشور و نظام دانست و گفت: براي پايداري و سربلندي به علم احتياج داريم و علم قدرت است. اگر پيشرفت علمي نباشد و پيشرفت در فن‌آوري و اقتصادي هم نخواهد بود، عقب ‌ماندگي اقتصادي يعني فقر و احتياج.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، حداد عادل كه در ديدار با جمعي از نخبگان و برگزيدگان المپيادهاي كشور در محل مجلس مشروطه سخن مي گفت، اظهار داشت: در دنياي امروز هيچ كشوري بدون قدرت علمي نمي تواند به عنوان كشور نيرومند، پايدار باشد.

وي تاكيد كرد: كشوري كه فاقد قدرت علمي باشد، يا فراموش مي شود و يا اگر باقي بماند، كشوري توسري خور و تابع كشورهاي ديگر مي شود.

حداد عادل خاطر نشان كرد: براي پايداري و سربلندي نيازمند علم هستيم و علم قدرت است كه اگر نتوانيم به پيشرفت در اين زمينه دست يابيم، به پيشرفت در فناوري و اقتصاد نخواهيم رسيد.

رئيس مجلس با بيان اين كه خداوند به مردم اين سرزمين استعداد كافي براي علم آموزي داده است، اظهار داشت: اوايل كار المپيادها  گاهي تصور مي كرديم واقعا فرزندان ما با استعدادتر از بچه هاي ساير كشورها هستند ولي پس از 19 سال به دليل رتبه هايي كه دانش آموزان ما كسب كردند، به اين نتيجه رسيديم كه اين استعداد در فرزندان ما وجود دارد.

حداد عادل افزود: در واقع مديريتي همراه با عشق و تدبير و همت در اين كشور وجود دارد و اين مساله باعث شده در المپيادها، ايران رتبه هاي بالايي به دست آورد.

به گفته وي، اين استعدادها زمينه لازم براي رشد علمي است و مسئولان كشور بايد دست به دست هم دهد و اين زمينه را به صحنه رشد علمي كشور آورند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي كار گسترده آموزش و پرورش و وزارت علوم را در اين زمينه موثر دانست و گفت: مجلس و دولت نيز بايد در اين راستا قوانين جامعي تدوين كنند.

حداد عادل اضافه كرد: بايد در اين زمينه برنامه ريزي ها و جهت دهي هاي خوبي صورت گيرد و با شور و هيجان در كشور، همه طالب پيشرفت علمي كشور باشند و راه قانوني را هم باز كنند تا از عقب ماندگي چند ساله كه بر ما تحميل شد، نجات يابيم و كشورمان به شايستگي در دنيا حضور داشته باشد.

وي نفت را منبع اصلي درآمد امروز كشور دانست و اظهار داشت: امروز در برخي رشته ها موادي توليد مي شود كه قيمت 10 ميلي گرم آن برابر چندين بشكه نفت است.

حداد عادل افزود: كشوري مانند كوبا كه 46 سال از سوي آمريكا تحميل شده و آمريكا از دشمني با آن دست بر نمي دارد، با اتكا به علم توانست مقاومت كند.

وي توضيح داد: يكي از درآمدهاي اين كشور در جريان زلزله پاكستان اين بود كه با اعزام دو هزار پزشك كوبايي به كمك پاكستاني ها آمد در واقع صادرات آنها انتسان هاي متخصص تحصيل كرده شده است.

نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: اكنون كه در كشور ما استعدادهاي فراوان وجود دارد و انقلاب نيز به ما امكان استفاده از اين استعدادها را داده و در المپيادها شركت مي كنيم، بايد مراحل بعدي اين بناي عظيم را نيز به دقت پيش ببريم كه البته گامهاي جدي در اين راستا صورت گرفته است.

حداد عادل به بحث انرژي هسته اي جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و گفت: اگر ما در اين زمينه به پيروزي نرسيده بوديم، اصلا اين همه مخالفت با ما وجود نداشت. بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي به ايران آمده و مشاهده كردند كه ايرانيان چگونه 160 دستگاه سانتريفيوژ راه انداخته و غني سازي را به حدود 4 درصد رسانده اند. 

وي اين موفقيت را حاصل تلاش جواناني دانست كه با همت و شور چنين موفقيتي را براي كشور رقم زدند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي افق آينده كشور را روشن ارزيابي كرد و اظهار داشت: كشور وضعيت اميدوار كننده اي از نظر علمي دارد و ما تلاش مي كنيم در مجلس مشكلاتي كه در اين مسير وجود دارد، حل شود.

کد خبر 327471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha