به گزارش خبرگزاري"مهر" به نقل از روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي كشور، موضوع مذكور با توجه به ضرورت تدوين برنامه جامع مقابله با عرضه و كاهش تقاضاي مواد مخدر بهمنظور مقابله با پديده سازمان يافته اعتياد و موادمخدر كه تهديدكننده امنيت ملي كشور است، به صورت پيشنويس تصويبنامه هيئت وزيران تا آخر شهريور ماه سالجاري تدوين خواهد شد.
شيوههاي شناسايي اقشار محروم و احصاي روشهاي پرداختهاي انتقالي يارانه به گروه هدف، موضوع ديگري است كه دفتر امور سلامت اين سازمان با عنايت به ضرورت هدفمند كردن يارانهها در راستاي تحقق عدالت اجتماعي و كاهش فقر دنبال خواهد كرد. اين موضوع تا پانزدهم اسفند ماه سال 1385 به صورت پيشنويس تصويبنامه شوراي عالي رفاه و تأمين اجتماعي و دولت تهيه خواهد شد.
دفتر امور سلامت معاونت امور اجتماعي سازمان مذكور در مأموريت خود بررسي چالشهاي نظام بيمه درمان و ارايه راهكارهاي اصلاحي را با توجه به اجراي مواد (90) و (91) قانون برنامه چهارم توسعه و نيز نارضايتي مردم از وضعيت ارايه خدمات بيمه درمان، به عنوان يكي از موضوعات كاري دنبال خواهد كرد تا منجر به تدوين راهكارهاي اصلاح نظام بيمه درمان و پيشنهاد اصلاح قانون و مقررات مرتبط با بيمه در اول مهر ماه سالجاري شود.
اين دفتر همچنين راهكارهاي توسعه فعاليتهاي بخش غيردولتي و كاهش تصدي دولت در بخش بهداشت و درمان (بارويكرد توسعه اشتغال) را براساس ضرورت اجراي مفاد ماده (145) قانون برنامه چهارم توسعه، اجراي مفاد ماده (88) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت، كيفيت ارايه خدمات، رقابت در ارايهدهندگان خدمات و رضايتمندي مردم پيگيري ميكند تا منتج به تدوين راهكارهاي توسعه بخش غيردولتي در امور بهداشت و درمان و پيشنهاد اصلاح تشكيلات در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تا اول دي ماه سالجاري شود.
ارايه الگوي مديريت بيمارستانهاي نمونه با توجه به مطالعات انجام شده در طرح اصلاح ساختار مديريتي و اقتصادي بيمارستانهاي منتخب و نحوه تسري آن به ساير بيمارستانها، موضوع ديگري است كه دفتر امور سلامت اين سازمان در اجراي مفاد ماده (88) قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت و ماده(145) قانون برنامه چهارم توسعه، واگذاري اختيارات، افزايش نقش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سياستگذاريهاي بخش در برنامه كاري خود لحاظ ميكند كه در صورت تحقق آن، ارايه الگوي نمونه بيمارستاني و تهيه دستورالعمل لازم براي تسري الگوي نمونه به ساير بيمارستانها، تا انتهاي سال 1385 مقدور خواهد شد.
معاونت امور اجتماعي سازمان مديريت و برنامهريزي كشور در مأموريت ديگري تهيه استانداردهاي فضاي فيزيكي بيمارستانهاي 24، 32، 64 و 96 تختخوابي را با مشاركت معاونت امور فني اين سازمان با عنايت به اجراي مفاد ماده (89) قانون برنامه چهارم توسعه، عدم بهرهبرداري مناسب از فضاها و تحميل هزينه اضافي بر بودجه عمومي دولت به دليل استاندارد نبودن فضاها در دستور كار خود دارد تا بتواند نسبت به تدوين استانداردهاي فضاهاي بيمارستاني تا اول تير ماه سالجاري اقدام كند.
گزارش مذكور اصلاح نظام بازنشستگي را از ديگر موضوعهايي عنوان كرده است كه دفتر امور رفاه اجتماعي اين سازمان با توجه به تغييرات ساختاري و شاخصهاي جمعيتي، ويژگيها و مسايل اقتصادي و اجتماعي و اعمال برخي از سياستهاي تعديلي در بخش منابع انساني كه ثبات و پايداري صندوقهايبازنشستگي را تحت تأثير قرار داده و نيز اصلاح نظام بازنشستگي در راستاي جلوگيري از بحرانهاي مالي و ايجاد تعادل در منابع و مصارف كه بسيار ضروري و اجتنابناپذير است، اين موضوع را دفتر مذكورتا آخر دي ماه سال 1385 به صورت «تدوين لايحه اصلاحات نظام بازنشستگي» ارايه خواهد كرد.
روابطعمومي سازمان مديريت و برنامهريزي كشور در گزارش خبري خود همچنين به يكي از مأموريتهاي محول شده به دفتر امور رفاه اجتماعي اين سازمان پرداخته و از بررسي مقايسهاي قيمت تمام شده خدمات در مراكز دولتي و غيردولتي بهزيستي و راهكارهاي كاهش تصدي دولت در بخش بهزيستي (با رويكرد توسعه اشتغال) خبر ميدهد كه تحقق مفاد قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت (مواد 26 و 88) در راستاي واگذاري وظايف تصدي دولت به بخش غيردولتي انجام خواهد شد. سازمان مذكور در اين بخش گزارش توجيهي به منظور اجراييكردن قانون را تا پانزدهم آذر ماه 1385 ارايه خواهد داد.
در بخش ديگري از اين گزارش، بررسي وضعيت نظام وظيفه در ايران و ارايه پيشنهادهاي لازم با توجه به تركيب جمعيتي، به عنوان مأموريت ديگري ذكر شده است كه با توجه به ضرورت تبيين كاستيها و چالشهاي قانون نظام وظيفه، تحليل هزينه- فايده خدمت سربازي، مطالعه تطبيقي نظام وظيفه در چند كشور و ارتقاي انگيزه بيشتر براي خدمت سربازي توسط دفتر امور دفاعي و امنيتي سازمان مذكور انجام ميشود.
مأموريت مذكور با امكان پيشنهاد لايحه اصلاح قانون نظام وظيفه، تهيه گزارش جامع و امكان بهرهگيري از آن در برنامهريزي و بودجهريزي بخش دفاع در طول 9 ماه ارايه خواهد شد.
بررسي عملكرد پليس غيردولتي در حفاظت از محلات و راهكارهاي توسعه كمي و كيفي آن (با رويكرد توسعه اشتغال) با توجه به ضرورت بررسي و ارزيابي از نحوه و چگونگي شكلگيري پليس محلات، توسعه نظم و امنيت به تمام سطوح جامعه، افزايش ضريب امنيت محلات و اماكن و ساماندهي نيروهاي نگهبان محلات، از ديگر مأموريتهايي است كه بر عهده دفتر امور دفاعي و امنيتي سازمان مديريت و برنامهريزي كشور واگذار شده است.
اين موضوع در طول 3 ماه به صورت ارزيابي تحقق اهداف و سياستهاي برنامه چهارم توسعه در اين مورد، شناخت بيشتر نسبت به مسايل امنيتي و انتظامي محلات، افزايش ميزان اشتغال در جامعه و كاهش هزينههاي امور انتظامي و امنيتي انجام خواهد شد.
گزارش مذكور حاكي است ارزيابي، باز مهندسي، بررسي و نظارت بر طرح جامع استفاده از فناوري اطلاعات و ارايه خدمات انتظامي راهنمايي و رانندگي و ارزيابي نتايج حاصل از آن، ديگر مأموريتي است كه توسط دفتر امور دفاعي و امنيتي با توجه به ارزيابي عملكرد بهرهگيري از فناوري اطلاعات در نيروي انتظامي، افزايش توان اين نيرو براي تأمين امنيت و شناخت مشكلات و نارساييهاي موجود در اين مورد دنبال ميشود.
اين دفتر يك سال فرصت دارد با عنايت به موضوع مذكور به گونهاي تصميمگيري كند كه منجر به تسريع ، تسهيل، افزايش سرعت، دقت و صحت در ارايه خدمات به مردم، افزايش صيانت پليس از طريق كاهش مواجهه با مردم در خدماترساني، كاهش تصادفهاي جادهاي، بهبود عبور و مرور درون و برونشهري و كاهش هزينههاي پرسنلي شود.
اين گزارش در انتها ميافزايد كه دفتر امور رفاه اجتماعي سازمان مذكور، بررسي و مقايسه قيمت خدمات تمام شده بيمه درمان در سازمانهاي حمايتي و مقايسه آن با ساير سازمانهاي متولي بيمه را با توجه به ارايه خدمات بيمه از سوي اين سازمانها،براي كاهش هزينهها و ارتقاي كيفيت خدمات ارايه شده تا انتهاي آذر ماه سالجاري دنبال ميكند تا نتيجه آن تدوين راهكارهاي مناسب افزايش كيفيت خدمات و كاهش هزينهها شود.
نظر شما