به گزارش خبرگزاري مهر ، فاطمه واعظ جوادي امروز در چهارمين نشست گروه كاري محيط زيست اكو گفت: منطقه تحت حمايت اكو، منطقه اي سرشار از منابع غني آب، خاك، ذخاير تنوع زيستي و طبيعت بكر كه فرصت مغتنمي جهت افزايش همكاريها در حفاظت از اين منابع است.
وي با بيان اينكه اكوتوريسيم به عنوان مبنايي براي گفتگو و همبستگي ملتها ، رشد اقتصادي و بومي و همسو با طبيعت است افزود : ابتكارات جديد منطقه اي نظير كنوانسيون محيط زيست درياي خزر و كنوانسيون تهران با تصويب كشور آذربايجان به مرحله اجرايي شدن نزديك مي شود.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: دهه اخير از سوي سازمان ملل دهه بلاياي طبيعي نامگذاري شده است و پديده هايي همچون سونامي و كاترينا خشم طبيعت نيست ، بلكه ستاندن حق از دست رفته طبيعت و پيامد تصاحب بي رويه تمدن بشري در عرصه حيات طبيعي است.
جوادي گفت: عصر حاضر از يكسو آميخته با فناوري و ابتكارات صنعتي و از سوي ديگر مواجه با خطرات و آسيب هاي جبران ناپذير زيست محيطي ناشي از دستاورد مدرنيسم مهار گسيخته و بي اعتنا شدن به ميراث طبيعي، فرهنگي و اجتماعي بشر است.
به گزارش مهر ، در اين نشست دبيركل اكو و نمايندگان محيط زيست كشورهاي افغانستان، آذربايجان، پاكستان، تاجيكستان، تركيه و ايران حضور دارند.
نظر شما