مجيد مولايي، تهيه كننده تلويزيون و سينما، در گفتگو با خبرگزاري "مهر" درباره ارزيابي خود از تاثير حضور عزت اله ضرغامي در مقام رئيس سازمان صدا و سيما گفت: "پس از حضور ضرغامي در راس سازمان صدا و سيما تلاش قابل توجهي از سوي مديران و برنامه ريزان تلويزيون صورت گرفت تا آثار مضمون و وجهه مذهبي بهتري داشته باشند و مسائل ديني و اعتقادي را بيشتر مورد توجه قرار دهند. در عين حال كه به مساله جذابيت داستان ها و بالابردن سطح كيفي اينگونه برنامه ها براي جلب توجه مخاطب نيز توجه شود."
وي ادامه داد: "در خصوص پخش فيلم هاي سينمايي خارجي نيز طي سه سال گذشته تعداد زيادي از فيلم هاي روز سينماي جهان از تلويزيون پخش شد كه اين مساله در ايام نوروز به اوج خود رسيد و رضايت عمومي مخاطبان را در پي داشت. در زمينه توليدات داخلي تلويزيون نسبت به ايجاد نظم و انضباط در توليدات و مديريت ساخت برنامه ريزي و تلاشي مستمر صورت گرفت تا از مسائل و مشكلات قبلي توليد و ريخت و پاش هاي گذشته جلوگيري شود و عرصه توليد تلويزيوني انسجام بيشتري پيدا كند. در مجموع بايد بگويم فعاليت هايي كه براي سامان بخشيدن به توليد و پخش برنامه هاي تلويزيوني صورت گرفته از نظر انتقال پيام و مضامين نيز نظم بيشتري پيدا كرده است."
اين تهيه كننده تاكيد كرد: "شايد يكي از نقدهايي كه بتوان بر فعاليت هاي ضرغامي در چند سال گذشته وارد كرد مساله جلوگيري از ادامه توليد فيلم سينمايي در سازمان صدا و سيماست و اينكه تلويزيون ظرفيت مربوط به توليد و پرداختن به آثار سينمايي را متوقف كرده است كه اين مساله تا حدودي براي سينماي ايران مي تواند نامطلوب باشد."
تهيه كننده مجموعه تلويزيوني "زماني براي خاكستر" در خصوص كيفيت برنامه هاي توليد و پخش شده از تلويزيون پس از حضور ضرغامي اظهار داشت: "چندان در خصوص تفاوت شرايط كيفي برنامه هاي تلويزيوني نمي توان مطلبي را بيان كرد، اما تلاش در جهت ارتقا سطح كيفي توليد به چشم مي خورد. براي نمونه با تغيير مديريت در شبكه دو سيما برآيند كلي سطح كيفي برنامه هاي اين شبكه بهتر شد و تغيير محسوسي در سطح كلي برنامه ها به وجود آمد. اما اين اتفاق در مورد شبكه پنج سيما نيفتاد و با تغيير مديريت در جهت افزايش سطح كيفي برنامه ها تلاش مي شود."
مولايي درباره نوع مميزي آثار پخش شده از تلويزيون هم گفت: "بسياري از اهالي سينما كه نسبت به پخش نامناسب فيلم هاي خود گله مندند از اين موضوع اظهار ناراحتي مي كنند كه چرا در پخش تا اين اندازه نسبت به آثارشان ظاهربينانه عمل مي شود، اما توجهي به تاثيرات يك فيلم بر ناخودآگاه بيننده نمي شود. براي نمونه در مورد پخش فيلم سينمايي "اشك سرما" گفته شده است كه بايد صحنه هاي مربوط به حضور دختر و سرباز در داخل غار حذف شود. در حالي كه كارگردان اين صحنه ها را با توجه به شرايط خاص داستان و روابط اين دو شخصيت شكل داده و مشكل اخلاقي ندارد، اما نگاه ظاهري و سطحي، پخش اين گونه آثار را نمي پسندد."
ارزيابي دو سال مديريت مهندس ضرغامي بر رسانه ملي ـ 25/ مجيد مولايي در گفتگو با مهر:
توليد تلويزيوني منسجمتر و منظمتر شده است
تلويزيون در عرصه توليد با نظم و انضباط و مديريت و برنامهريزي تلاش كرد ضمن جلوگيري از مسائل و مشكلات مالي، اوضاع را منسجمتر كند.
کد خبر 329557
نظر شما