به گزارش خبرگزاري مهر، اين جلسه با حضور جمعي از اعضاي هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، معاونين آموزشي دانشكده ها در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد.
اين جلسه با همت مديريت روابط دانشگاهي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران با همكاري دكتر "سيد جواد ملكي" كارشناس روابط بين الملل و دكتر "مهوش صلصالي" معاون مديريت روابط بين الملل دانشگاه و دكتر "توكل" يكي از دانشجويان بورسيه دانشگاه علوم پزشكي تهران مشغول به تحصيل در دانشگاه ناتينگهام انگلستان با همكاري پرفسور مورفي برگزار شد.
در جسله ويدئو كنفرانس موضوعاتي از جمله تحقيق درآموزش پزشكي و اولويت هاي آموزشي، انتقال دانش، روش هاي پيشرفته آموزشي و سوق دادن تحقيقات دانشگاه بسوي نيازهاي جامعه مورد بررسي قرار گرفت.
به گزارش مهر، دكتر "جواد ملكي" كارشناس روابط بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران و مجري طرح ويدئو كنفرانس در اين جلسه با اشاره به اهميت برگزاري اين دوره ها گفت: استفاده از تكنولوژي ويدئوكنفرانس در جهت اهداف آموزشي، پژوهشي و درماني در دانشگاه ها مورد تأكيد بسياري از دانشگاه هاي بزرگ دنيا قرار دارد.
كارشناس روابط بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به استفاده گسترده از اين تكنولوژي در دنيا گفت: اين روش از جهات مختلف مي تواند به دانشگاه كمك كند و توجه به اينكه قرن حاضر، قرن ارتباطات نام گرفته، ما نيز بايد در كشور بتوانيم خيلي سريع و ساده با اين تجهيزات با ديگر نقاط دنيا ارتباط داشته باشيم و از طريق اين تكنولوژي برنامه هاي مشترك را به اجرا بگذاريم.
وي افزود: رفت و آمدهاي محققين و اعضاي هيأت علمي به دانشگاه هاي خارج از كشور با مشكلات زيادي همراه است كه با استفاده از اين روش مي توان از نظرزماني و اقتصادي بسياري از اين موارد را حل كرد.
ملكي با اشاره به استفاده از تكنولوژي ويدئو كنفرانس در مقوله آموزش گفت: در اين روش ديگر لازم نيست استاد يك درس براي مطالب آموزشي سفري به ديگر نقاط جهان داشته باشد، بلكه دانشجويان در يك اتاق در هر نقطه از دنيا دور هم جمع مي شوند و آموزش مي بينند و به دليل سمعي و بصري بودن اين ارتباطات امكان بهتري براي آموزش وجود دارد.
وي استفاده از روش ويدئو كنفرانس در تشخيص و درمان بيماران از راه دور را از ديگر اهداف برخورداري از اين تكنولوژي ذكر كرد و گفت: در كشور برزيل از اين روش به تعداد زيادي از بيماران ناتواني جسمي، آموزش هاي مراقبت هاي پزشكي در منزل آنها يا مركزي كه داراي امكانات باشد، ارائه مي شود.
مجري طرح ويدئو كنفرانس در دانشگاه علوم پزشكي تهران اهميت استفاده از اين تكنولوژي را در دانشگاه علوم پزشكي تهران، توسعه ارتباطات بين الملل ذكر كرد و اعلام فعاليت هاي متنوع دانشگاه به ديگر دانشگاه هاي دنيا دانست.
نظر شما