سيدمحمد ميربزرگي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر در كرج افزود: سد طالقان با توجه به محروميت منطقه بايد يك واحد توليدي محسوب شود و براي منطقه ايجاد درآمد نمايد.
وي خاطر نشان كرد: همچنين بكارگيري نيروهاي غيربومي در اين سد ظلم مضاعفي بر ساكنان منطقه است و منهاي متخصصين خاص سد، نيروهاي كار بايد از افراد بومي منطقه باشند.
ميربزرگي تصريح كرد: معادل دو برابر آبي كه از سد اميركبير به تهران مي رود از آب اين سد منتقل خواهد شد اما از آب آن چيزي براي خود منطقه پيش بيني نشده است.
فرماندار ساوجبلاغ با اشاره به تبعات طبيعي ساخت سد اظهار داشت: تعداد زيادي راه روستايي به علت ساخت اين سد از بين رفته است كه نيازمند بازسازي است.
وي ادامه داد: همچنين با توجه به ارزش افزوده زمينهاي منطقه كه به علت ساخت سد ايجاد شده است ساكنان بومي بايد با تمهيداتي كه انديشيده مي شود از اين ارزش افزوده بهره مند شوند.
وي يادآور شد: همچنين براي تعيين حريم سد از هم اكنون بايد اقدام شود تا بلايي كه بر سر ساكنان حاشيه سد كرج آمد در طالقان تكرار نشود.
بر اساس اين گزارش، سد طالقان به منظور تامين آب شرب مناطقي از تهران هم اكنون در حال آبگيري است و ماههاي آينده مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
منطقه 20 هزار نفري طالقان در 45 كيلومتري شمال شهرستان ساوجبلاغ و 90 كيلومتري غرب استان تهران واقع شده است.
نظر شما