به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" به اسلام آباد، دكتر داوودي در اين نشست ابزارهاي اقتصادي را بلندترين نقطه مبنايي روابط دو كشور دانست و بر اجراي پروژه هاي مشترك در دو كشور و بويژه اجراي طرحهاي راه، راه آهن و خط لوله گاز تاكيد كرد.
معاون اول رئيس جمهور همچنين ضرورت ايجاد امنيت مرزي براي توسعه روابط جاري دو كشور از طريق بازارچه مرزي و جلوگيري از قاچاق سوخت را يادآور شد و آمادگي كشورمان را براي سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف از جمله مخابرات و راه سازي و سد سازي در پاكستان و همكاري در مسائل مالي و بانكي براي گسترش روابط تجاري اعلام كرد.
پرويز داوودي با تاكيد بر عزم جدي ايران براي احداث و تسريع خط لوله انتقال گاز به پاكستان خواستار رفع مشكل ناشي از عدم توافق دو طرف بر سر قيمت ها شد.
معاون اول رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش بر حق مسلم ملت ايران در استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي تاكيد كرد و گفت: مذاكره درباره حق مسلم هسته اي ايران لزومي ندارد اما براي اعتماد سازي از مذاكره و رايزني در اين باره استقبال مي كنيم.
معاون اول رئيس جمهور تبليغات موجود عليه ايران در موضوع هسته اي ايران جنگ رواني ناشي از تلاش دشمنان ايران دانست كه از سوي يكي دو كشور دامن زده مي شود.
شوكت عزيز نخست وزير پاكستان نيز در اين ديدار با اشاره به روابط تجاري دو كشور گفت: اين روابط كه اكنون چهارصد ميليون دلار است تا يك ميليارد دلار به راحتي قابل افزايش است.
نخست وزير پاكستان با ابراز علاقمندي و تاكيد بر احداث خط لوله انتقال گاز از ايران خواستار تسريع در اجراي اين پروژه شد.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به اهميت احداث جاده ترانزيتي كه در بخش پاكستان تا سال آينده ميلادي پايان مي يابد ابراز اميدواري كرد با احداث آن ايران از طريق بندر گوادر پاكستان به چين و هند مرتبط شود.
شوكت عزيز همچنين بر حق مسلم ملت ايران در استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي تاكيد كرد و خواستار حل و فصل مسئله هسته اي ايران در چارچوب مذاكره و گفتگو شد.
نخست وزير پاكستان تاكيد كرد: ما مخالف هرگونه استفاده از زور در اين زمينه هستيم.
بنابراين گزارش در اين نشست همچنين وزير كشور پاكستان گزارشي از تلاشهاي كشورش را براي مقابله با تروريسم ها در منطقه مرزي با ايران ارائه كرد.
وزير حمل و نقل پاكستان هم از شركت هاي ايراني براي سرمايه گذاري در طرحهاي حمل و نقل اين كشور دعوت كرد.
نظر شما