۹ خرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۴۳

رئيس مركز امور زنان و خانواده در اولين نشست خبري اعلام كرد :

اجراي طرح تحكيم بنيان خانواده در 5 استان كشور / اجراي طرح غربالگري سرطان هاي رايج زنان بالاي 35 سال

اجراي طرح تحكيم بنيان خانواده در 5 استان كشور / اجراي طرح غربالگري سرطان هاي رايج زنان بالاي 35 سال

رئيس مركز امور زنان و خانواده از اجراي طرح كشوري رحمت كه در 5 استان به عنوان پايلوت اجرا مي شود خبر داد و گفت: اين طرح در راستاي جلوگيري از آسيب هاي اجتماعي و تعميق باورهاي زنان و تحكيم بنيان خانواده اجرا مي شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، زهره طبيب زاده نوري امروز در اولين نشست خبري با خبرنگاران ، اعلام كرد: چنانچه دولت امكانات قابل قبولي در اختيار خانواد ها قرار دهد به طورحتم بسياري از زنان كه امروزه براي كسب درآمد و كمك به اقتصاد خانواده وارد عرصه كار شده اند اين كار را نخواهند كرد .

وي گفت: متاسفانه هم اكنون بسياري از زنان بدليل مشكلات اقتصادي به شغلهاي كاذب كه متناسب با جايگاه زنان نيست روي آورده اند و همين امر موجب شده فرزندان خود را به مهدهاي كودك بسپارند و بنابراين مشكلات بسياري براي آنها بوجود آمده است .

طبيب زاده نوري خاطر نشان كرد: نبايد به زنان به عنوان ابزار نگاه شود اما در عرصه هاي مختلف كه به حضور زنان متخصص نياز است بايد آنان حضوري فعال داشته باشند و در اين موارد حضور زنان به عنوان واجب كفايي عنوان مي شود.

رئيس مركز امور زنان و خانواده تاكيد كرد: وظيفه اين مركز اجرايي كردن سياستهاي راهبردي و نظارت بر آنهاست اما بايد سازمانها و مسئولان دولت نيز در راستاي حفظ كيان خانواده با ما همكاري لازم را داشته باشند.

وي در مورد فعاليت تشكلهاي غير دولتي زنان گفت: بودجه اي كه مركز براي كمك به تشكلهاي زنان در نظر گرفته 404 ميليون تومان است كه پس از شناسايي و بررسي عملكرد آنها ، بر اساس وظايفي كه بر عهده دارند بودجه تعلق مي گيرد.

طبيب زاده نوري گفت: متاسفانه در دوره قبلي هيچ نظارتي بر نحوه هزينه كرد امكانات مالي كه به تشكلهاي غير دولتي اختصاص يافته ، وجود نداشت و بدون هيچ ضابطه اي اعتبارات زيادي در اختيار برخي تشكلها قرار مي گرفت كه اين امر هم اكنون صورت نمي گيرد.

وي افزود: زنان در جامعه حق و حقوقي دارند كه بايد به طور كفايت به آنها رسيدگي شود و يكي از اقداماتي كه در طول 2 ماه در مركز امور زنان و خانواده صورت گرفته تشكيل كميته حقوقي براي بازنگري در قوانين موجود زنان و همچنين يافتن خلاء هاي قانوني و رفع نواقص قوانين زنان است .

طبيب زاده نوري گفت: برخي از مشكلاتي كه هم اكنون زنان با آن مواجهند متناسب با نياز هاي جامعه امروزي است كه مي توان با مكانيزم اجتهاد  آنها را مرتفع كرد ، تا جايي كه اسلام به ما اجازه مي دهد با وضع قوانين كوچك بدنبال رفع نواقص قوانين و مشكلات زنان خواهيم بود .

وي افزود: همچنين به منظور بررسي دقيق مشكلات زنان در مجتمع قضايي خانواده دفتري تاسيس خواهيم كرد و بزودي جلسه اي نيز با رئيس قوه قضاييه در جهت استيفاي حقوق زنان برگزار مي كنيم.

رئيس مركز امور زنان و خانواده تاكيد كرد: براي حل مشكلات بومي و منطقه اي زنان بايد متناسب با فرهنگ و اعتقادات جامعه اقدام كرد نه اينكه از فرهنگ غربي با آن همه معضلات ، مشكلات حقوقي و آسيبهايي كه دارند الگو برداري شود .

وي در مورد طرح تسهيل امر ازدواج گفت: اين طرح با همكاري كميته امداد ، دفترنمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها اجرا مي شود و همچنين طرح تحكيم امر ازدواج نيز طرح ملي است كه با همكاري وزارت كشور در راستاي آموزش به زوجهاي جوان زنان و مردان همزمان با يكديگر اجرايي مي شود .

به گزارش "مهر" طبيب زاده نوري افزود: در جامعه اسلامي هيچ مردي حق ندارد دست روي زن بلند و اعمال خشونت كند و من مدافع تمامي زنان خواهم بود كه به نوعي مورد خشونت قرار گرفته اند .

وي گفت: طرح غربالگري و سنجش سرطان هاي زنان بالاي 35 سال ، طرح آموزش حقوقي و اعتقادي در راستاي تحكيم بنيان خانواده و.. از جمله طرحهاي است كه در تمام دستگاهها اجرايي مي شود وهمچنين طرح توانمندسازي زنان سرپرست خانوار نير هم اكنون تدوين و آئين نامه اجرايي آن آماده اجراست.

طبيب زاده نوري از تشكيل كانونهاي مشاوره در مراكز بهزيستي خبر داد و افزود: به منظور تقويت بنيان خانواده و تشكيل كانونهاي مشاوره اي بودجه اي در اختيار بهزيستي قرار داده ايم و از سوي مركز نيز به عملكرد آنها نظارت خواهيم كرد.

وي در مورد اعتبار مركز گفت: بودجه كل مركز 8 ميليارد و 900 ميليون تومان است.

رئيس مركز امور زنان و خانواده در مورد كاهش آسيبهاي اجتماعي گفت: آسيبهاي اجتماعي در خانواده ها به دليل عدم اطلاع از آميزه هاي ديني و نداشتن باورهاي عميق ديني به وجود مي آيد و به همين دليل آسيبهاي اجتماعي مانند خودكشي ، اعتياد و... به وجود مي آيد.

وي با اشاره به اجراي طرح كشوري رحمت كه در 5 استان به عنوان پايلوت اجرا مي شود ، گفت: اين طرح در راستاي جلوگيري از آسيبهاي اجتماعي و تعميق باورهاي زنان و تحكيم بنيان خانواده اجرا مي شود و همچنين آموزش زنان خانه دار براي تربيت فرزندان كه منطبق با آموزه هاي ديني صورت گيرد از ديگر برنامه هاست.

 

 

 

کد خبر 333521

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha