به گزارش خبرگزاري مهر ، آيت الله جوادي آملي در بخشي از سخنان خود با اشاره به وظيفه فضلا و طلاب به عنوان سربازان حضرت ولي عصر(عج) ، گفت : كساني كه معرفت شناسي آنان بر اساس حس و تجربه باشد، بهره اي در علوم معرفتي نخواهند برد، زيرا ابزار كار آنان حس است و آنچه محسوس نباشد در حيطه كاري دانشمندان تجربي واقع نمي شود و فقط انبياي الهي كه از سوي آفريدگار ماموريت هدايت بشر را دارند، از جهان و انسان و پيوند آن دو با خبرند و در مرتبه بعدي علماي ديني كه در مكتب پيامبران الهي تربيت يافته اند، ويژگي هاي هدايت جامعه بشري را دارا مي باشند.
وي با تاكيد بر لزوم خودسازي و تهذيب نفس فضلا و روحانيون خاطرنشان كرد: اگر كسي اهل سير و سلوك باشد، سرانجام با سعي و كوشش، راه سعادت را خواهد يافت، زيرا ما به كساني نيازمنديم كه خدا را درك كرده ، با او رابطه برقرار كنند و هدايت گر جامعه شوند.
بر اساس گزارش مركز خبر حوزه، اين مفسر قرآن كريم وجود اهل بيت (ع) را براي تبيين نيازها و ارائه راههاي هدايت به بشر ضروري دانست و افزود : كار روحانيون از كار هر طبيبي دشوار تر است، زيرا در مباحث عقيدتي و حقوقي و ... در اثر تعامل با جهان، شبهات فراواني توسط دشمنان القا مي شود و اين وظيفه حوزه علميه است كه پاسخگوي اينگونه مسائل باشد، از طرفي تا روحاني خود را درمان واصلاح نكند، قادر به اصلاح جامعه و تربيت نفوس ديگران نخواهد شد و اگر روحانيت توانست خود را بشناسد قادر خواهد بود جامعه را به سوي معارف الهي سوق دهد. كما اينكه امام راحل(ره) در اين طريق گام نهاد و به امداد الهي ياري شد و جامعه اي را به سوي حقيقت رهنمون ساخت.
وي در پايان، نقش همسران فضلا و طلاب را در تربيت نفوس مستعد و ايجاد فضاي مناسب براي تحصيل و تبليغ روحاني بسيار مهم برشمرد .
نظر شما