به گزارش خبرنگار اجتماعي خبر گزاري مهر در مشهد، دكتر جعفر رجبي امروز در نخستين گردهمايي آموزشي- توجيهي خانواده هاي بيماران رواني مزمن در فرهنگسراي غدير مشهد با بيان اين مطلب افزود : مصرف سيگار در بيماران رواني مزمن متابوليسم داروها را تسريع كرده و باعث دفع مقدار زيادي از اثرات مثبت داروها از طريق كبد و كليه ها مي شود.
وي گفت: مصرف سيگار در بيماران رواني مزمن، عوارض زيادي بر جاي مي گذارد و پزشكان مراكز نگهداري و حمايتي بيماران رواني مزمن ، مجبوربه افزايش ميزان داروها هستند.
اين روانپزشك اضافه كرد : برخي بيماران مزمن در ايام مرخصي سيگار و دخانيات مصرف كرده و در بازگشت به مراكز نگهداري و حمايتي با مشكلات روبه رو مي شوند.
وي اظهار داشت : بر اساس تحقيقات انجام شده 30 درصد افراد جامعه به دليل مشكلات ناشي از ازدواج و مسايل عشقي، دچار بيماري رواني مزمن مي شوند .
اين روانپزشك گفت : استرسهاي محيطي ، ژنتيك ، وضعيت خانواده ، مشكلات عشقي ، شكست در ازدواج و طلاق ، شكست در زندگي ، وجود رفتارهاي پر خطر در زندگي فردي و اجتماعي از جمله عوامل بروز بيماريهاي رواني مزمن است.
وي تشكيل تيم درمان در مراكز نگهداري و حمايت از بيماران مزمن را مفيد دانست و افزود : تيم درمان مركب از متخصصان روانپزشكي، ارتباط دو سويه با بيماران مزمن و درمان غيردارويي را ضروري مي داند .
به گفته اين روانپزشك محدوديت و يادآوري رفتارهاي پرخطر گذشته ، دوره درمان بيماران رواني مزمن را طولاني مي كند .
نظر شما