۲۱ خرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۵۷

درسمينار آموزشي ژئوپولتيك در بيرجند مطرح شد:

اگر نيروگاه بوشهر استارت بخورد امنيت آن به خودي خود تامين مي شود/ غرب از ظهور تمدن قدرتمند ايران اسلامي در آينده نزديك مطمئن است

دولت آبادي عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع) معتقد است اگر نيرو گاه هسته اي بوشهر استارت بخورد، ديگر هيچ قدرتي نمي تواند مانع فعاليت آن شود و امنيت آن به خودي خود تامين خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سياسي"مهر"در بيرجند، دكتر محمود شمس دولت آبادي درسمينار آموزشي ژئوپولتيك در بيرجند گفت : روس ها نزديك به 20 سال است كه در بوشهر براي راه اندازي اين نيروگاه به وقت كشي پرداخته اند و در صورت استارت خوردن نيروگاه بوشهر تمامي كشور هاي حاشيه خليج فارس امنيت آن را تامين مي كنند.

 

وي افزود : از آنجايي كه كليه جريان هاي آب و هوايي در خليج فارس به طرف بخش هاي جنوبي آن در حركت است ، در صورتي كه امنيت نيروگاه بو شهر مختل شود ، ابتدا كشور هاي عربي حوزه خليج فارس از آن متضرر مي شوند.

 

عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين (ع) نگراني غرب را از قابليت هايي دانست كه ايران بعد از اتمي شدن به آن دست مي يابد و اظهار داشت : ما با نداشتن چهار تكنولوژي هايتك وقتي اعلام مي كنيم در باشگاه هسته اي جهان قرار گرفته ايم به اين معناست كه به تمام اين تكنولوژي دست پيدا كرده ايم و اين براي غرب غير قابل تحمل است.

 

شمس دولت آبادي به موقعيت ژئوپولتيكي منحصر به فرد ايران در حوزه خليج فارس اشاره كرد و افزود : به گفته نيكولاس اسپايكمن استراتژيست آمريكايي هركس بر سه تنگه باب المندب و هرمز و مالاكا مسلط باشد بر تمام دنيا مسلط است و امروز ايران بر اين تنگه مسلط است و افزايش قدرت ايران به معني كامل شدن تسلط ما به اين حوزه تمدني خواهد بود.

 

اين استاد دانشگاه با بيان اين كه اگر ايران از لحاظ جغرافيايي موقعيت مغولستان راداشت ديگر اتمي شدن و پيشرفت علمي واقتصادي ما به اين دليل كه قادربه تاثير گذاري بر  كشور هاي اطراف نبوديم براي امريكا چندان اهميت نداشت، ادامه داد : اكنون به لحاظ موقعيت ژئواستراتژيك در منطقه و در حوزه تمدن اسلامي، ايران در حكم يك" مادر" ايفاي نقش مي كند كه پيشرفت و توسعه آن مساوي با ضعف و عقب نشيني آمريكا و غرب از خليج هميشه فارس است و غربيها مطمئن شده اند كه در  آينده نزديك شاهد ظهور يك تمدن قدرتمند اسلامي به نام ايران خواهد بود كه به همين دليل پرژينسكي مي گويد" در سال 2025 بزرگترين متحد استراتژيك ايران است" .

 

عضو هيات علمي دانشگاه امام حسين در پاسخ به اين سئوال كه ايالات متحده كه مستقيما فقط 10 درصد نفت خود را از خليج فارس تامين مي كند چرا تمام تلاش خود را براي تسلط براين منطقه متمركز كرده است اظهار داشت : از آنجايي  كه خليج فارس به عنوان قطب انرژي دنيا يك مزيت رقابتي بين تمدني براي اداره جهان را دارا مي باشد ، براي آمريكا مهم است كه حوزه ژئوپولتيكي خليج فارس در اختيار چه كشور و چه تمدني باشد و در صدد تسلط براين منطقه است.

 

وي در پايان تاكيد كرد : به اميد خدا با توجه به سرمايه گذاري هاي صورت گرفته در كليه زمينه هاي علمي و اقتصادي در  كشور به خصوص در منطقه عسلويه، در 15 سال آينده ديگر نفت خام صادر نخواهيم كرد و آخرين تلاش هاي غرب نيز با شكست مواجه خواهد شد.

 

به گزارش مهر؛ سمينار آموزشي ژئوپولتيك در چارچوب طرح خليج فارس و سياست هاي جغرافيايي غرب به همت بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي بيرجند و با حمايت نهاد نمايندگي ولي فقيه در اين دانشگاه و سازمان ملي جوانان برگزار شد.

کد خبر 337970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha