وي در ادامه افزود : مديريت در اين حوزه بسيار مشكل تر از ساير حوزه هاست ؛چون مدير با افرادي فرهيخته و داراي روحيه اي حساس در ارتباط است .
سرير نداشتن تعريفي مشترك از مسائل فرهنگي - به خصوص موسيقي - را يكي از مشكلات گريبانگير عرصه موسيقي دانست و گفت : نبود تعريفي مشترك از بعضي مفاهيم به دليل به وجود آوردن تعارض ، اغلب به عاملي بازدارنده تبديل مي شود . اين تعارض ها به خاطر كمرنگي هنر در كليت فرهنگي كشورما بيشتر از ساير پديده هاي فرهنگي است . بنا براين وقتي از مديريت فرهنگي صحبت مي كنيم ، در ابتدا بايد به ارائه تعاريفي روشن انديشيد .
اين آهنگسازبا اشاره به اين كه مديران هنري در ابتداي امر بايد مسووليتي را كه پذيرفته اند ، باور داشته باشند ، اظهار داشت : اگر يك مدير كارش را باور داشته باشد ، آن كار را با انرژي و پشتكار دنبال خواهد كرد.
وي معتقد است موسيقي - چه بخواهيم و چه نخواهيم - در زندگي مردم حضور داشته و خواهد داشت ، پس بهتر است حضورش را مفيد ببينيم و شكل اش را تعريف كنيم . اگر بخواهيم از روي ناچاري به اين مهم بپردازيم به جايي نخواهيم رسيد .
سخنگوي خانه موسيقي اين روزها را در تاريخ موسيقي ايران روزهاي خاصي دانست و افزود : حالا كه مديريت بخش هاي مختلف سياستگذار در عرصه موسيقي در حال تغيير و تحول است ، بايد در همين ابتداي امر به برنامه هاي بلند مدت انديشيد و نگاه گذراو مقطعي را فراموش كرد . هنر پايه رشد اجتماع و اقتصاد هر مملكت است و اگر رشد آن حالتي مستمر داشته باشد در آينده به نتايج بسيار خوبي مي رسيم .
محمد سرير در پايان گفت : آنچه در موسيقي ما بايد مورد توجه مديران قرار بگيرد محتواي هنري آن است . موسيقي در هر ظرفي مي تواند ارائه شود.
نظر شما