به گزارش خبرگزاري "مهر" محمد رضا يزداني خرم با بيان اين مطلب افزود: مسابقات جهاني چين و بازي هاي آسيايي دوحه قطر مهم ترين دغدغه فدراسيون است كه ما بايد با توجه به تاريخ حضورمان در اين رقابت ها، برنامه و تاريخ شروع ليگ را مشخص كنيم .
وي با بيان خصوصيات برتر اين ليگ افزود: ليگ برتر كشتي فرصتي بسيار خوب ، هم براي فدراسيون و هم براي كشتي گيران است تا حداقل هم به لحاظ مالي تامين شوند و هم اينكه چرخ هاي كشتي كشور در طول سال همواره در حركت باشد .
سرپرست فدراسيون كشتي با اظهار اينكه نبايد فراموش كرد در جريان مسابقات ليگ احتمال آسيب ديدگي ملي پوشان وجود دارد تصريح كرد : با توجه به حساسيت مسابقات جهاني چين و بازي هاي آسيايي دوحه قطرما بايد ملي پوشان خود را با آمادگي كامل و بدون هيچ گونه مصدوميت راهي اين مسابقات كنيم . به همين دليل فكر مي كنم بهتر است كه ليگ برتر پس از پايان مسابقات جهاني و بازي هاي آسيايي برگزار شود تا كشتي گيران ما هم با خيال راحت تمرين كنند و هم اينكه احتمال مصدوميت هاي آنها كمتر شود .
يزداني خرم در ادامه خاطر نشان كرد: البته اينكه ليگ برتر بعد از مسابقات جهاني و بازي هاي آسيايي برگزار شود ،تنها نظر شخص من است و اين موضوع بايد درنهايت با نظر كميته فني، سازمان ليگ و حتي نمايندگان خود باشگاه ها قطعي شود ، چرا كه معتقدم با نظر مشورتي مي توان تمامي جوانب اين بحث را بهتر تدوين كرد.
وي افزود : در كنار جلسات مختلف با كميته فني و سازمان ليگ كشتي براي تعيين تاريخ شروع ليگ به دنبال آن هستيم تا تغييراتي در آئين نامه ها و حتي اساسنامه ليگ بدهيم چرا كه فكر مي كنم براي پويايي ليگ كشتي بايد برخي قوانين تغيير پيدا كنند .
سرپرست فدراسيون كشتي با اشاره به دلايل تاخير انتخاب اعضاي كميته فني، گفت : براي انتخاب اعضاي اين كميته نبايد عجله كرد. كميته فني وظايف خطيري دارد و به همين دليل مهديزاده با وسواس زيادي به دنبال افرادي است كه داراي ويژگي هاي خاص باشند . هدف ما اين است كه از راهنمايي ها و تصميمات آنها استفاده درستي را ببريم و اگر امروز با عجله افرادي را انتخاب كنيم كه سودي براي كشتي نداشته باشند فردا ديگر نمي توانيم انتظار تحول در مسائل كشتي كشور را داشته باشيم .
محمد رضا يزداني خرم در پايان در خصوص بحث هاي اخير پيرامون كميته داوران ،اظهار كرد : نظر من جوانگرايي در اين كميته در كنار استفاده از تجربيات پيشكسوتان داوري كشتي است . ما براي قضاوت در ميادين مختلف بين المللي بايد با تربيت داوران جوان ، اين فرصت را به آنها بدهيم تا توانايي هاي خود را نشان دهند. البته اين امر بايد زير نظر پيشكسوتان عرصه داوري كشتي باشد و آنها بايد امور اجرايي كميته داوري را در دست داشته و تجربيات خود را براي قضاوت در تشك هاي كشتي به داوران جوان تر انتقال بدهند .
نظر شما