كارنامه تيم ايران از روز نخست اين بازي ها بدين شكل بود كه در دور اول يك شكست را با نتيجه 6 بر 3 مقابل قزاقستان و دو تساوي را مقابل تيم هاي از بكستان وكره جنوبي با نتايج 7 بر 7 و 9 بر 9 تجربه كرد.
اين تيم در دور دوم رقابت ها نيزشكست 10 بر 3مقابل قزاقستان، پيروزي 8 بر 6 برابر ازبكستان و شكست 4 بر 3مقابل كره را تجربه كرد تا با كسب اين نتايج جايگاهي بهتر از آخري به دست نياورد. در پايان اين رقابت ها قزاقستان باز هم اول شد و تيم ازبكستان و كره دوم وسوم و ايران چهارم شد.
سرحدي سرپرست تيم اعزامي به اين مسابقات علت اين نتايج را فشردگي مسابقات مي داند و مي گويد: سطح مسابقات به نسبت دور اول آن كه درايران بود بالا رفته و قابل مقايسه نبود. همين طور اين اولين بار بود كه از بازيكنان جوان زير 20 سال كشور در مسابقات بزرگسالان استفاده مي كرديم و همين موضوع باعث شد تا نتايج خيلي خوبي در اين رقابت ها نگيريم.
وي ادامه داد: معتقدم نبايد به اين نتايج بسنده كرد و بايد روي جوانان سرمايه گذاري بيشتري شود و مسابقات تداركاتي بيشتري در نظر گرفته شود تا در اين فرصت باقيمانده تا مسابقات دوحه قطر به آمادگي خوبي برسيم.
حميد شب انگيز مربي واترپلوي تيم جوانان ايران هم در تفسير وضعيت ايران در اين بازي ها مي گويد: " با توجه به نتايج دور قبل ايران اين نتايج ضعيف بود اما بايد بگويم كه تركيب اين تيم كاملا جوان بودو عملا برخي از بازيكنان چون شيرجاني و رضواني ... به علت امتحانات تحصيلي و مسكلات نتوانسته بودند تيم را همراهي كنند و بدين شكل با نظر سرمربي خارجي اين تيم از تركيب جوان تر ها در تيم استفاده شد.
سرمربي تيم جوانان ايران در ادامه مي گويد: ما اشتباهي دراين بازي ها مرتكب نشديم و اگر هم نتيجه نگرفتيم فقط به خاطركم تجربگي تيم بوده است. اين تيم سه بازي خود را مساوي كرده ويك بازي را برده و دو بازي را هم واگذار كرده بنابراين مي توان اين اطمينان را داشت كه با كمي وقت و سرمايه شرايط مطلوبي را در آينده خواهيم داشت.
شب انگيز مي افزايد: يكي از مشكلات ما در اين بازي ها نداشتن گوش چپ بود متاسفانه هرچند وضعيت واترپلوي ايران در سطح آسيا خوب بوده و رده چهارمي را در اختيار داريم اما بازيكن گوش چپ خوب نداريم و اين يك نوع ضعف براي تيم ما محسوب مي شود.
وي معتقد است كه بايد به جوانان اعتقاد داشته باشيم و در صحنه هاي خارجي توانمندي هاي آنان را نشان دهيم . بايد فرصت بدهيم تا با مسابقات تداركاتي و خارجي عيوب تيم مشخص شود چون واترپلو رشته اي است كه ضعف آن در بازي تيمي معلوم مي شود.
وي مي افزايد: اين تيم مربي لايقي دارد و اميدواريم كه باتدابير خوب و به موقع و شناخت نقطه ضعف ها بتوانيم باز هم جزو چهار تيم برتر آسيا باشيم . تدبير جديد فدراسيون در اين رشته انجام بازي هاي تداركاتي بيشتر و اردوهاي آمادگي خارجي است تا بتواند تكنيك ورزشكاران را بهتر كرده و نقاط ضعف را برطرف كرد. خوشبختانه بازيكنان ما در اين رشته مشكل قدرت بدني ندارند و اين يك نقطه مثبت است.
تيم واترپلوي ايران بعد از كشورهاي قزاقستان ، ژاپن و چين عنوان چهارم آسيا را دارد و اين در حالي است كه قزاقستان تيم اول آسيا در جهان رتبه اي بهتر از دهم را نمي تواند به دست آورد.
با اين حال فرصت كم است و مسوولين ورزشي بايد چاره اي بينديشند. زمان پنج ماهه اين تيم به قدري اندك است كه بايد به طور كامل از فرصت ها استفاده كنيم.حتي رقابت هاي مجارستان هم مي توانست براي اين تيم مفيد باشد اما اين فرصت از دست رفت . به نظر مي رسد توپ واترپلو به خوبي نمي چرخد و بايد اقداماتي صورت گيرد تا حركت اين توپ روان تر از گذشته شود.
نظر شما