به گزارش خبرنگار اعزامي "مهر" از اصفهان، در ابتداي اين مراسم مهندس كلباسي مدير كل صدا و سيماي اصفهان ضمن تقدير از ميهمانان اين جشنواره افزود: "امسال براي اولين بار جشنواره به صورت بين المللي برگزار مي شود و ميهماناني از كشورهاي عراق، آذربايجان، روسيه، بوسني و لبنان در آن حضور دارند. برنامه هاي جشنواره امسال عبارتند از گردهمايي مديران كل مراكز استان ها، گردهمايي كميسيون هاي پنج گانه سيما، اهدا جايزه كميسيون تحقيقات، موسيقي، خبر، بين الملل، صدا و روز دوشنبه هم مراسم اختتاميه جشنواره برگزار مي شود."
در ادامه جلسه مهندس عليرضا سالمي نيك مدير جشنواره در سخناني گفت: "روز به روز شاهد رشد توليدات مراكز هستيم و اين رشد باعث شده مخاطبان زيادي در آن سوي مرزها توليدات صدا و سيماي ما را مشاهده كنند. اين نشان دهنده وجود استعدادهاي خلاق در مراكز استان هاست و زمان مباهات به توليدات مراكز استان ها فرارسيده است. اهميت برگزاري اين جشنواره هم در ايجاد فضاي رقابت بين مراكز است."
آثار ارسال شده جشنواره بالغ بر 2673 اثر بوده و جمعا 564 اثر به بخش انتخاب رسيده اند. در ادامه 281 عنوان مورد ارزيابي و داوري قرار گرفتند و 208 اثر برگزيده شدند. در بخش موسيقي از ميان 179 اثر 16 قطعه موسيقي به مناسبت سال پيامبر اعظم ارائه شده و در مجموع 43 اثر برگزيده شدند.
در بخش صدا جمعا 391 برنامه انتخاب شدند و 127 اثر مورد داوري و قضاوت قرار گرفتند و 64 اثر برگزيده نهايي شدند. در بخش بين الملل تعداد 241 اثر ارسال شده بود كه 11 اثر برگزيده شدند و موضوعات ويژه امسال جشنواره مقاله شامل نماز، جوان، بهداشت و خانواده، زن و جامعه و پنج مركز در بخش گراميداشت پيامبر اعظم مورد تقدير قرار گرفتند.
در ادامه جلسه آيت الله طباطبايي امام جمعه اصفهان و نماينده ولي فقيه در استان گفت: "تاريخ دين ما عجين شده است با خلق اثري هنري به نام قرآن؛ اثري كه تا به حال مانند آن هرگز خلق نشده است. شما هنرمندان بايد نگاه جهاني داشته باشيد و از ضدارزشي بودن بپرهيزيد. اميدوارم شما سفيران هدايت الهي باشيد و صدا و سيما را تبيدل به يك دانشگاه كنيد."
در ادامه جلسه مهندس بختياري استاندار اصفهان در سخناني گفت: "اصفهان شهر هنرمندان است و شهري است كه همه اديان الهي در آن آزادانه زندگي مي كنند. اين آزادي تبلوري از جهان بيني اسلامي است. امروز عرصه ديپلماسي رسانه اي است و نقش صدا و سيما در اين ميان خيلي مهم و اساسي است. توانمندي توليدات مراكز استان ها زياد است و بايد به آن توجه شود."
نظر شما