۳۰ خرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۵۱

مسئول مراكز مشاوره وزارت علوم در گفتگوي اختصاصي با مهر:

افسردگي و اضطراب بيشترين مشكل دانشجوبان مراجعه كننده به مراكز مشاوره است / رويكرد مراكز مشاوره دانشگاه ها از بيمارنگر به سلامت نگر تغيير كرده است

افسردگي و اضطراب بيشترين مشكل دانشجوبان مراجعه كننده به مراكز مشاوره است / رويكرد مراكز مشاوره دانشگاه ها از بيمارنگر به سلامت نگر تغيير كرده است

مسئول مراكز مشاوره وزارت علوم از تغيير رويكرد مراكز مشاوره تحت نظارت وزارت علوم از بيمارنگر به سلامت نگر خبر داد و گفت: افسردگي و اضطراب بيشترين مشكل دانشجوبان مراجع به مراكز مشاوره است.

دكتر "حميد پورشريفي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: بزرگترين مشكل دانشجويان در زمينه هاي ارتباط و سازگاري هاي اجتماعي است و مطابق با روال جامعه، مشكلات خلقي مانند افسردگي و اضطراب بالاترين آمار مراجعه به مراكز مشاوره دانشگاه ها از سوي دانشجويان را دارند.

وي با بيان اين كه 5 تا 10 درصد از دانشجويان به مراكز مشاوره دانشگاه ها مراجعه مي كنند، گفت: بسياري از مراجعين مراكز مشاوره دانشجويي به دليل دريافت خدمات مشاوره اي به اين مراكز مراجعه مي كنند و نه صرفا به دلايل بيماري و اختلال.

مسئول مراكز مشاوره وزارت علوم افزود: بر اساس پژوهشي در سال 83، 2/72 درصد از دانشجويان اين سال از درجه اي از مشكلات روحي و رواني رنج مي بردند. اين آمار بر اساس پرسشنامه اي در لحظه ورود اين دانشجويان تهيه شده بود.

وي اظهار داشت: همچنين بر اساس نظر سنجي از دانشجويان ورودي اين سال به عمل آمد، 96 درصد از دانشجويان معتقد بودند كه بايد براي برطرف كردن بسياري از مشكلات  به مراكز مشاوره مراجعه كنند و اكنون نگرش دانشجويان نسبت به مراجعه به اين مراكز اصلاح شده است.

پورشريفي خاطر نشان كرد: رويكرد مراكز مشاوره زير نظر وزارت علوم نيز از بيمارنگر به سلامت نگر تغيير كرده و ديگر بحث داشتن و درمان مشكل مطرح نيست. اين مراكز تنها به درمان فكر نمي كنند بلكه در خصوص پيشگيري از مشكلات و ارتقا توانمندي هاي رواني اجتماعي نيز فعاليت مي كنند.  

کد خبر 341689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha